Nieuws – Huib Broekhuis

Ontbijtsessie Traineeship van de toekomst

Op donderdag 13 oktober organiseren wij een inspirerende ontbijtsessie, waarbij we met studenten, trainees, oud-trainees, interne begeleiders, trainee managers en externe begeleiders in dialoog gaan om samen tot richtinggevende essenties van een ‘Traineeship van de toekomst’ te komen. We delen ervaringen, luisteren naar elkaars verwachtingen en verrijken elkaar vanuit verwondering. Niet om de waarheid te vinden, maar om richting te krijgen om samen tot nieuwe vormen van ‘trainee ontwikkeling’ te komen.

Past het huidige traineeship nog? 
De wereld verandert, organisaties veranderen zo nodig nog meer en de doelgroep verandert qua verwachtingen en prioriteiten in werk en leven. Technologische ontwikkelingen bieden elke dag nieuwe, goedkope, leuke en eenvoudige mogelijkheden om interactie, samenwerking, leren en presteren anders te organiseren.

Retentie is niet meer de uitdaging. Zowel organisaties als trainees krijgen een nieuwe uitdaging: zichzelf echt laten zien in de “periode van samen optrekken”. Hierin spelen elementen als vindingrijkheid, een waardevolle beleving, ondernemerschap en aantoonbaar bijdragen een belangrijke rol om talenten maximaal te benutten en bij te dragen aan elkaars ambities.

Welke lessen leren we uit het heden? Zijn het huidige traineeship én de organisatie in staat deze uitdaging aan te gaan? Past het traineeship, als middel, nog wel bij de behoefte of zijn er andere oplossingen die beter passen? Hebben we goede inzichten in de behoeften, ambities en verwachtingen van nieuwe generaties trainees (instromende GenY en GenZ) of varen we op aannames?

Take aways
Je gaat naar huis met verrassende inzichten en praktische tips die je direct in jouw praktijk kunt toepassen.

Locatie
VDS
Groenekanseweg 85
3737 AC  Groenekan

Meld je snel aan!
Voor deze sessie zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. En is uitsluitend beschikbaar voor trainee managers, programma managers en HR managers, als trainees, oud-trainees en trainees ‘to be’. Hierdoor ontstaat een exclusieve sessie uit zorgvuldig geselecteerde gelijkgestemden die bereid zijn hun ervaringen met jou en elkaar te delen.

Meer weten over deze sessie of wil je de sessie ook graag bijwonen? Neem dan contact op met Maarten Tigchelaar.

15 september 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Huib nijenrode presentatie eo kleur
Huib Broekhuis
06 53 78 66 27