Vds training consultants webinar

Laat je inspireren tijdens onze webinars

Deze webinars staan er op de planning

Op dit moment staan er nog geen nieuwe webinars op de planning. Je kunt onze webinars wel on demand terug kijken.

Webinars on demand kijken

Je kunt onze webinars on demand kijken, op een moment wanneer het jou uitkomt. Meld je aan via het formulier en ontvang de persoonlijke link naar je webinar in je mailbox.

Webinar Traineeship van de toekomst - hoe ontwerp je een traineeship 3.0

Webinars Traineeship van de toekomst

Hoe ontwerp je een traineeship 3.0?

Het opzetten van een talentprogramma is best lastig!

Tijdens dit webinar leren Rowan van ’t Hoogt en Rani Zuijdervliet je hoe je een goed traineeship ontwerpt. Uiteraard komen de do’s en don’ts uitgebreid aan de orde. En ook hoe een goede follow up van een traineeship eruit ziet. Verder zoomen we in op de specifieke wensen van de huidige traineeshipgeneratie. Waar lopen zij tegen aan? Wat houdt ze tegen om te vliegen en hoe kun je daar als organisatie het beste op inspelen.

Vds training consultancy webinar businesscase van een traineeship

De Businesscase van je Traineeship

Over ROI, draagvlak en stakeholdermanagement

Tijdens dit webinar gaat Rowan van ’t Hoogt in gesprek met Tim Burggraaf, Manager Traineeprogramma bij ProRail. Hij is bij ProRail verantwoordelijk voor een succesvol en vernieuwend traineeship dat al verschillende jaren bestaat.

Ze hebben het onder andere over het creëren van draagvlak voor je traineeship. Welke stappen moet je daarvoor zetten? En hoe zit het met de ROI? Allemaal zaken waar je van tevoren, en tijdens de looptijd van het traineeship aandacht aan moet besteden. En dat zijn niet altijd de makkelijkste processen. Tim deelt zijn ervaringen, successen en teleurstellingen op deze thema’s.