Vds training consultancy maatwerk ontwikkel programmas

InCompany

Bewezen plug & play programma’s

Klanten vragen vaak om maatwerk, maar bedoelen dan in veel gevallen dat ze een oplossing willen die werkt in hun context/organisatie. Dat noemen we in-company.

Die oplossing hoeft in veel gevallen niet (volledig) op maat gemaakt te worden. Sterker nog, wij denken dat onze klanten meer baat hebben bij programma’s en learning journeys die al eerder bewezen hebben dat ze tot impact leiden. En die makkelijk kunnen worden aangepast aan de context, taal en terminologie van de klant.

We noemen dat ‘plug & play’. Snel, zonder hoge ontwikkelkosten en bewezen succesvol. Op deze pagina’s is een aantal succesvolle plug & play programma’s te vinden op onderstaande drie hoofdthema’s.

Als je liever even belt om te onderzoeken waarmee we jou snel en effectief van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Vds training consultants wellbeing7
Vds training consultants leadership7
Vds training consultants positive change8

Personal Well-being

Gezonde organisaties beginnen bij gezonde medewerkers. We helpen je met wellbeing vraagstukken door individuele coaching tot vitaliteitsverbetering organisatie breed. Denk o.a. aan teambegeleiding, mindtraining en wellbeing-journeys voor blijvende gedragsverandering. 

Zelf in de regie

MENTALE KRACHT

Energie management

Heartmath

Conscious Leadership

We begeleiden teams en leidinggevenden op alle niveaus. Denk o.a. aan performance optimalisatie, team coaching en vaardigheidstrainingen voor het ontwikkelen van bewust leiderschap. Want bewust leiderschap leidt tot gezonde organisaties. 

Hybride leiderschap

Online masterclass individuele performance

Online masterclass Team performance

Team booster

Leidinggeven op afstand

Team Insights

Leadership Experience

​Leidinggeven aan een high performance team

Positive change

Verandering kan positief en inspirerend zijn maar is dat in veel organisaties juist niet. Wij helpen organisaties positieve verandering tot stand te brengen door meer aandacht voor purpose, waarden, echt contact, verbinding en bezieling.

Feedback Culture Hack

Samenwerken op afstand

Change Makers