Vds training consultancy maatwerk ontwikkel programmas

In-Company

Maatwerk in-company programma’s met impact 

VDS is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk trainingsprogramma’s met impact. Onze specialismen zijn traineeships, talentprogramma’s en leiderschapsprogramma’s. Daarnaast hebben we een groot aanbod op het gebied van teamontwikkeling.

Onze programma’s maken we altijd op maat zodat ze aansluiten op de visie, doelen, cultuur, doelgroep en context van jouw organisatie. Na meer dan 35 jaar ervaring en het bedienen van letterlijk honderden klanten weten wij wanneer en hoe we impact kunnen maken.

We werken intensief samen met onze klanten en bouwen aan langdurige relaties. Daar investeren we zelf ook graag in. Onze klanten waarderen ons om de hoge mate van persoonlijk klantcontact, co-creatie, focus op meetbaar resultaat, senioriteit van onze professionals en branchekennis. Hier lees je meer over onze maatwerk aanpak. 

Heb jij een ontwikkelvraagstuk en wil je onderzoeken hoe we jou van dienst kunnen zijn, neem dan vooral contact met ons op. 

In onderstaand overzicht vind je een aantal recente voorbeeldprogramma’s ter inspiratie.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de basis voor iedere vorm van prestatie. We helpen mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht te vergroten, doelen te stellen en principes van zelfleiderschap toe te passen om doorbraken te bereiken. Daar worden mensen blijer en gezonder van en organisaties beter van.

Vds training consultants zelf in de regie

Zelf in de regie

Vds training consultants mentale kracht

MENTALE KRACHT

Vds training consultants energiemanagement2

Energie management

Traineeships 

Voor klanten die traineeships aanbieden verzorgen wij de ontwikkelprogramma’s gedurende het verloop van dat traineeship. Dat betreft vaak een programma van 2 jaar waarin we de trainees en young professionals begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn er trots op dat onze klant recent opnieuw de prijs voor het beste traineeship van de Benelux won!

 

Seo afbeeldingen webinargeek

Traineeship van de toekomst

Talentprogramma’s.

Waar traineeships zich richten op de young professionals richten onze talentprogrammas zich op een meer medior doelgroep, de high potentials die grofweg tussen de drie en zeven jaar actief zijn en binnen de organisatie als talent worden aangemerkt.

Vds blok bootjes papier wit geel

Toekomstmakers

Leiderschapsprogramma’s

We ontwikkelen leiderschapsprogrammas voor leidinggevenden op alle niveaus en in allerlei verschillende rollen en organisatievormen. Denk aan startend leidinggevenden, leiderschapsprogramma’s voor de gehele organisatie maar ook aan de informele leiders en de niet-hierarchische leiders (zoals teamleiders of coördinatoren).

Vds training consultants leadership experience

Leadership Experience

Vds training consultants leidinggeven aan een high performance team 2

​Leidinggeven aan een high performance team

Vds training consultants hybride leiderschap 1

Hybride leiderschap

Teamontwikkeling

Direct leiderschap in de praktijk vergroten bij zowel de managers, teamleider als de teamleden? Verbinding versterken en zorgen voor energie en flow in het team? Onze bewezen succesvolle teamprogramma’s helpen je daar mee verder.

Vds training consultants team booster

Team booster

Vds training consultants team insights

Teamontwikkeling met Insights Discovery

Vds training consultants feedback culture hack

Feedback sessies