Vds training consultancy maatwerk ontwikkel programmas

InCompany

Bewezen plug & play programma’s

De wereld is de afgelopen tijd drastisch veranderd. In korte tijd zijn we allemaal ondergedompeld in remote werken en leren. Wij hebben onze ervaring met leren en veranderen ingezet om virtuele oplossingen te maken. Creatief, inspirerend en een tikje eigenwijs. Want virtueel is ’here to stay’ is onze overtuiging.

Omdat we niet steeds opnieuw het wiel willen uitvinden presenteren we in onze ideeën voor jouw organisatie graag oplossingen die zich al vaker bewezen hebben. Dit doen we in de vorm van plug & play programma’s, zoals hieronder.

Vds training consultants wellbeing7
Vds training consultants leadership7
Vds training consultants positive change8

Personal Well-being

Gezonde organisaties beginnen bij gezonde medewerkers. We helpen je met wellbeing vraagstukken door individuele coaching tot vitaliteitsverbetering organisatie breed. Denk o.a. aan teambegeleiding, mindtraining en wellbeing-journeys voor blijvende gedragsverandering. Ook full digital.

Zelf in de regie

MENTALE KRACHT

Energie management

Heartmath

Conscious Leadership

We begeleiden teams en leidinggevenden op alle niveaus. Denk o.a. aan performance optimalisatie, team coaching en vaardigheidstrainingen voor het ontwikkelen van bewust leiderschap. Want bewust leiderschap leidt tot gezonde organisaties. Ook full digital.

Hybride leiderschap

Online masterclass individuele performance

Online masterclass Team performance

Team booster

Leidinggeven op afstand

Team Insights

Leadership Experience

​Leidinggeven aan een high performance team

Positive change

Verandering kan positief en inspirerend zijn maar is dat in veel organisaties juist niet. Wij helpen organisaties positieve verandering tot stand te brengen door meer aandacht voor purpose, waarden, echt contact, verbinding en bezieling.

Feedback Culture Hack

Samenwerken op afstand

Change Makers