Training Change Your Mind… Create New Results®

Wereldwijd de enige officiële training ontworpen door dr. Joe Dispenza

Inspirerende verandering van binnenuit

Je hebt je al vaker verdiept in zelfontwikkeling en loopt er tegenaan dat je terugvalt in oude, disfunctionele patronen. Vraag je jezelf wel eens af hoe zou je jouw leven wil leiden, in plaats van handelen naar de verwachtingen van een ander? Ontdek hoe het anders kan.

Meerdaags hybride programma
 2 volledige trainingsdagen en 2 integratiesessies van 1,5 uur
 In het Nederlands
Kleine groepen van 8-15 deelnemers
Investering van 995,- exclusief BTW, inclusief locatie en extra’s
Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Dr. Joe Dispenza nu ook in Nederland

Dr. Joe Dispenza, pionier in persoonlijke transformatie vanuit het brein, heeft een baanbrekende methode ontwikkeld waarmee je door middel van veranderingen in je brein ook veranderingen in je realiteit kunt creëren. Zijn programma ‘Change Your Mind… Create New Results©’ is nu ook in Nederland te volgen bij VDS onder begeleiding van certified NeuroChangeSolutions (NCS) trainer Robbert van Ede.

Verandering begint bij jezelf

Je hebt bepaalde denkpatronen die je ervan weerhouden om verder te groeien en te kunnen zijn wie je wilt zijn. Tijdens de training ‘Change Your Mind… Create New Results©’ leer je deze patronen te doorbreken en nieuw gedrag, acties en gevoelens eigen te maken die passen bij de persoon die je echt wilt zijn. Dit helpt je om eindelijk jouw belangrijkste doelen te realiseren.

Tijdens deze meerdaagse training ga je aan de slag met verschillende tools en modellen om je denken te veranderen. Jouw persoonlijke situatie staat centraal en je krijgt handvatten om echt verandering te bewerkstelligen. Je wordt uitgedaagd om je nieuw geleerde inzichten direct toe te passen in jouw eigen (werk)praktijk. Hoe meer je oefent met jouw ‘nieuwe’ manier van denken en doen, hoe meer effect deze training heeft en je de gewenste veranderingen moeiteloos vol kunt houden.

Dat betekent niet dat wie je nu bent verkeerd is. Houd vooral wat werkt; de gedachtes, gedragingen en emoties die in lijn zijn met wat voor jou belangrijk is. Door de dingen te veranderen die op dit moment niet voor jou werken, kun je een gezonder en gelukkiger leven creëren.

Download de brochure voor programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Dit levert de training Change Your Mind… Create New Results je op

Na dit programma ben je in staat om situaties waarin je nu vastloopt, anders aan te pakken en tot een ander, succesvol resultaat te brengen. Deelnemers die je voorgingen geven aan dat het duurzaam toepassen van de theorie er voor zorgt dat je:

  • de confrontatie kunt aangaan met jouw grootste uitdagingen en disfunctionele gewoontes en deze eindelijk kunt doorbreken;
  • meer gevoel van betekenis hebt en zelfbewuster gedrag ervaart;
  • nieuwe routines en gewoontes aanleert die een high performance omgeving van je vragen;
  • je zelf een authentieke leider wordt die realiseert wat belangrijk voor hem/haar en de directe omgeving is (teams, samenwerkingen);
  • je veerkrachtig, emotioneel weerbaar en zelfverzekerd voelt;
  • zelf aan het roer staat en grip op je leven hebt.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor professionals die zich verder willen verdiepen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent zelfbewust, in staat tot zelfreflectie en herkent dat je tegen terugkerende thema’s aanloopt. Je vindt dat het tijd is om deze aan te pakken.

Je hoeft niet bekend te zijn met de theorie van Dr. Joe Dispenza om deze training te kunnen volgen.

Specificaties van deze training

Data en opbouw

Dit is een Nederlandstalig meerdaags hybride programma dat bestaat uit 2 volledige trainingsdagen en 2 online integratie sessies van 1,5 uur met een totale doorlooptijd van gemiddeld 4 weken.

De eerst volgende training bestaat uit de volgende data:

  • 11 november 2021 (9.00-17.00) op locatie, 18 november 2021 (9.00-17.00) op locatie, 2 december 2021 (15.30-17.00) online en 16 december 2021 (15.30-17.00) online.
  • 4 februari 2022 (09.00-17.00) op locatie, 11 februari 2022 (09.00-17.00) op locatie, 18 februari 2022 (15.30-17.00) online en 11 maart 2022 (15.30-17.00) online.
  • 14 maart 2022 (09.00-17.00) op locatie, 21 maart 2022 (09.00-17.00), 4 april 2022 (15.30-17.00) online en 11 april 2022 (15.30-17.00) online.

Groepsgrootte

We trainen met een kleine groep van 8 – 15 deelnemers. Deze deelnemers zijn werkzaam in diverse functies en verschillende branches en gaan aan de slag met eigen praktijkcases.

Investering

Voor deze open training geldt een deelnametarief van 995,- exclusief BTW. Dit is inclusief locatie, arrangement, werkboek, audiobestanden en meditaties.

Direct inschrijven

Meld je aan voor de training ‘Change Your Mind… Create New Results’. Open voor iedereen die een gezonder en gelukkiger leven voor zichzelf wil creëren.

Wil je er liever eerst nog meer over weten? Neem dan contact op met Huib Broekhuis.

Download de brochure voor de programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

Sw3 stap budget