Vds training joe dispenza change your mind create new results

Training Change Your Mind… Create New Results

Wereldwijd de enige officiële training ontworpen door dr. Joe Dispenza

Inspirerende verandering van binnenuit

Meerdaags hybride programma
 2 volledige trainingsdagen en 2 integratiesessies van 1,5 uur
 In het Nederlands
Kleine groepen van 8-15 deelnemers
Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Je hebt je al vaker verdiept in zelfontwikkeling en loopt er tegenaan dat je terugvalt in oude, disfunctionele patronen. Vraag je jezelf wel eens af hoe zou je jouw leven wil leiden, in plaats van handelen naar de verwachtingen van een ander? Ontdek hoe het anders kan.

Dr. Joe Dispenza nu ook in Nederland

Dr. Joe Dispenza, pionier in persoonlijke transformatie vanuit het brein, heeft een baanbrekende methode ontwikkeld waarmee je door middel van veranderingen in je brein ook veranderingen in je realiteit kunt creëren. Zijn programma ‘Change Your Mind… Create New Results©’ is nu ook in Nederland te volgen bij VDS onder begeleiding van certified NeuroChangeSolutions (NCS) trainer Robbert van Ede.

Verandering begint bij jezelf

Je hebt bepaalde denkpatronen die je ervan weerhouden om verder te groeien en te kunnen zijn wie je wilt zijn. Tijdens de training ‘Change Your Mind… Create New Results©’ leer je deze patronen te doorbreken en nieuw gedrag, acties en gevoelens eigen te maken die passen bij de persoon die je echt wilt zijn. Dit helpt je om eindelijk jouw belangrijkste doelen te realiseren.

Dat betekent niet dat wie je nu bent verkeerd is. Houd vooral wat werkt; de gedachtes, gedragingen en emoties die in lijn zijn met wat voor jou belangrijk is. Door de dingen te veranderen die op dit moment niet voor jou werken, kun je een gezonder en gelukkiger leven creëren.

Thema’s van deze training

Tijdens deze meerdaagse training ga je aan de slag met verschillende tools en modellen om je denken te veranderen. Jouw persoonlijke situatie staat centraal en je krijgt handvatten om echt verandering te bewerkstelligen.

Je wordt uitgedaagd om je nieuw geleerde inzichten direct toe te passen in jouw eigen (werk)praktijk. Hoe meer je oefent met jouw ‘nieuwe’ manier van denken en doen, hoe meer effect deze training heeft en je de gewenste veranderingen moeiteloos vol kunt houden.

Belangrijke thema’s en onderwerpen tijdens deze training zijn:

 • Wat is verandering/transformatie?
 • Hoe implementeer je een simpele formule om veranderingen in jouw leven aan te brengen, zonder terug te vallen in oud gedrag.
 • Daadwerkelijk doorbreken van patronen: hoe groter te denken dan je lichaam, omgeving en tijd.
 • Hoe ga je van overleven/(chronische)stress naar leven in creatie/flow?
 • Hoe verschillende onderdelen van jouw brein je in staat stellen om van “denken” naar “doen” naar “zijn” te gaan en je daarmee toegang krijgt tot jouw succes “sweet spot”.
 • Hoe je jouw hersengolven kunt veranderen voor optimale prestaties.
 • Hoe je jouw succesvolle toekomstige zelf ontwerpt.

Dit levert de training Change Your Mind… Create New Results je op

Na dit programma ben je in staat om situaties waarin je nu vastloopt, anders aan te pakken en tot een ander, succesvol resultaat te brengen. Deelnemers die je voorgingen geven aan dat het duurzaam toepassen van de theorie er voor zorgt dat je:

 • de confrontatie kunt aangaan met jouw grootste uitdagingen en disfunctionele gewoontes en deze eindelijk kunt doorbreken;
 • meer gevoel van betekenis hebt en zelfbewuster gedrag ervaart;
 • nieuwe routines en gewoontes aanleert die een high performance omgeving van je vragen;
 • je zelf een authentieke leider wordt die realiseert wat belangrijk voor hem/haar en de directe omgeving is (teams, samenwerkingen);
 • je veerkrachtig, emotioneel weerbaar en zelfverzekerd voelt;
 • zelf aan het roer staat en grip op je leven hebt.

Het programma van deze training

De training bestaat uit 2 trainingsdagen en 2 online integratiesessie. Er wordt van jou als deelnemer verwacht dat je in de tussenliggende dagen zelf aan de slag gaat met de geleerde inzichten om deze nog meer eigen te maken.

Echte gedragsverandering kost tijd. We bieden je daarom een individueel traject waarin we je gedurende de doorlooptijd van het programma inspiratie, tools, handvatten en inzichten geven. Zo blijf je geïnspireerd en gestimuleerd om direct toe te passen wat je hebt geleerd.

Trainingsdag 1

Waarom we veranderen en transformeren
Word je bewust van je denkpatronen en hoe deze je leven beïnvloeden. Ontdek hoe je jouw energie vrij kunt maken en een leven kunt creëren waar je echt van houdt, op elk gebied.

De wetenschap van persoonlijke transformatie
Hoe kun je groter denken dan je lichaam, je omgeving en tijd? Ontdek wat het betekent om “in overleving of creatie / flow” te zijn. Word je bewust van hoe je met je lichaam en brein kunt werken aan een nieuwe toekomst.

Trainingsdag 2

De wetenschap van persoonlijke transformatie
Leer meer over emotionele intelligentie, om emotionele patronen te doorbreken en beperkende ervaringen uit het verleden los te laten.

Van “denken” naar “doen” naar “zijn”
Principes uit de neurowetenschap van verandering begrijpen en toepassen. Doorbreek de (disfunctionele) gewoonten en ontwikkel nieuwe gewoonten om jouw doel te bereiken. Ontdek & ervaar hoe je je hersengolven kunt veranderen voor optimale prestaties.

Integratiesessies

Na de trainingsdagen vinden 2 online integratie sessies plaats van 1,5 uur per sessie. Dit is een essentieel onderdeel om je nieuwe manier van doen succesvol te integreren in je leven en duurzame verandering te realiseren. Tijdens deze sessie delen deelnemers ervaringen, is er ruimte voor coaching door Robbert en committeer je je aan vervolgacties.

Wie zijn de deelnemers van deze training?

Deze training is voor professionals die zich verder willen verdiepen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent zelfbewust, in staat tot zelfreflectie en herkent dat je tegen terugkerende thema’s aanloopt. Je vindt dat het tijd is om deze aan te pakken.

Samen met andere deelnemers uit diverse organisaties en verschillende functies ga je gericht aan de slag om voor jezelf te ontdekken en ervaren hoe het ook anders kan.

Veel internationale professionals hebben dit programma gebruikt om effectief blijvende verandering te creëren. Zij waren o.a. werkzaam bij Google, CocaCola, Heineken, Rabobank en IBM.

Je hoeft niet bekend te zijn met de theorie van Dr. Joe Dispenza om deze training te kunnen volgen.

Data en opbouw

Dit is een Nederlandstalig meerdaags hybride programma dat bestaat uit 2 volledige trainingsdagen en 2 online integratie sessies van 1,5 uur met een totale doorlooptijd van gemiddeld 4 weken.

 • 11 november (9.00-17.00) op locatie
 • 18 nov (9.00-17.00) op locatie
 • 2 december (15.30-17.00) online
 • 16 december (15.30-17.00) online

Groepsgrootte

We trainen met een kleine groep van 8 – 15 deelnemers. Deze deelnemers zijn werkzaam in diverse functies en verschillende branches en gaan aan de slag met eigen praktijkcases.

Investering

Voor deze open training geldt een deelnametarief van 995,- exclusief BTW. Dit is inclusief locatie, arrangement, werkboek, audiobestanden en meditaties.

Goed om te weten

I.v.m. corona is het mogelijk dat de training omgezet wordt naar een full digital training. De data blijven in dat geval hetzelfde. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Meer informatie?

Alle informatie op je gemak terug lezen? Download onze brochure.

 • Hidden
 • Hidden

Geef jouw hybride zelfontwikkeling een boost

Meld je hieronder aan voor de training ‘Change Your Mind… Create New Results’. Open voor iedereen die een gezonder en gelukkiger leven voor zichzelf wil creëren. 

Wil je er liever eerst nog meer over weten? Neem dan contact op met Huib Broekhuis.

Meld je hier aan voor de training Change Your Mind… Create New Results

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

Wat leuk dat je interesse hebt in VDS!

---

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, inspiratie en onderzoeken?

---

Laat dan even je gegevens achter.

Fijn dat je je hebt ingeschreven!