Change your mind… Create new results®

Joe Dispenza

5 minuten lezen

Je hebt een gezonde portie kennis en verstand, je hebt meer dan voldoende boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling en trainingen gevolgd. Maar.. je bent nog niet waar je wil zijn. Er is iets wat je tegenhoudt. Dat je ontwikkeling blokkeert, dat ervoor zorgt dat het net niet lukt. Iets dat jouw loopbaan in de weg staat, of je nu helemaal van baan wilt veranderen of juist nog in je huidige baan of professie jezelf wilt ontwikkelen. 

Je context veranderen, bijvoorbeeld door te kiezen voor een nieuwe baan lijkt een makkelijke oplossing, met de nadruk op lijkt. Want als je écht een andere uitkomst wil, en niet keer op keer dat onbevredigde gevoel wil ervaren, heb je iets anders te doen. 

Om een andere uitkomst te krijgen moet je je patroon doorbreken

En daarvoor is deze op de neurowetenschap gebaseerde training ontwikkeld. Dr. Joe’s gedachtegoed betwist onze ideeën over wie we denken te zijn en wat we denken dat zelfs maar mogelijk is. Het is briljant en vooral ook bemoedigend en praktisch. En, in wezen heel eenvoudig. Het gaat over hoe je je oude, vertrouwde ‘zelf’ kunt loslaten en een nieuw ‘zelf’ kunt creëren. Je leert hoe je zelf kunt leren. Je gedachten zijn ongelofelijk krachtig, zorgvuldig kiezen is belangrijk.

Tijdens de ‘Change Your Mind… Create New Results’ training, pak je terugkerende thema’s aan waar je steeds maar tegenaan blijft lopen. Je doorbreekt je (denk)patronen en leert nieuw gedrag aan. Je maakt nieuwe acties en gevoelens eigen die helemaal bij jou passen als persoon. Dit helpt je bij het realiseren van je doelen, die je na deze training ook helder hebt voor jezelf. Je vergroot je lerend vermogen, voor altijd. En je versterkt je zelfbeeld omdat je nu hebt ervaren dat je werkelijk de stappen kunt zetten die je wilt in het kader van je loopbaan en toekomst.

Door trainer Robbert van Ede

Robbert is gecertificeerd NeuroChangeSolutions consultant. Dit betekent dat hij 1x per maand door Dr. Joe Dispenza getraind wordt én daarmee geaccrediteerd is om deze training te geven. Hij kent het gedachtegoed van Dr. Joe door en door en weet perfect de vertaling van het Engels naar het Nederlands te maken, en dat.. kan zelfs Joe niet 😜.

VDS | Robbert van Ede

2 dagen in een inspirerende omgeving

Kort door de bocht bestaat deze training uit 2 trainingsdagen en 1 online integratiesessie. De trainingsdagen vinden plaats op een inspirerende locatie, als beschikbaar is dit de Hoorneboeg in Hilversum. Voor jouw beeld: de vogeltjes fluiten, je loopt door het bomenpark naar een van de prachtige landhuizen – daar werken we vandaag. De koffie en thee staat klaar, en natuurlijk ook iets lekkers. Het voelt hier als thuiskomen, maar dan zonder de afwas. Je bent welkom en dat voel je.

Wil je precies weten hoe de training eruit ziet of graag nog wat meer lezen? Vraag dan hier de brochure aan, je ontvangt hem direct in je mailbox.


Schrijf je in voor 2025:

Start in februari 2025 – Noordwijk

5 februari de hele dag, 12 februari de hele dag
10 maart online integratiesessie 14.30 – 17.00 uur

De training is niet meer beschikbaar voor het STAP-budget.

 

  Kortom, dit levert het je op

  In 5 weken herken je de patronen die je in de weg staan door en door, en kan je deze veranderen. Want op basis van de neurowetenschap heb je inzichten, technieken en tips gekregen om tot een nieuw resultaat te komen. Je bent uit je comfortzone gekomen, je hebt je doekracht aangesproken en je bent de confrontatie aangegaan met jouw grootste angsten en uitdagingen. Je zelfbeeld is versterkt en gewoontes die niet (meer) voor je werken heb je achter je kunnen laten. Je hebt jezelf versterkt doordat je nieuwe routines en gedrag hebt ontwikkeld en stappen hebt gezet die jouw loopbaan, carrière, succes in je huidige professie en/of arbeidsmarktpositie hebben verbeterd. En dat voelt fijn.

  Want nu heb jij weer grip op je werkleven. En als je het ooit weer verliest, dan weet je nu hoe je dit weer kunt oppakken. 

  En vanzelfsprekend ontvang je een bewijs van deelname na afloop van de training!


  Deze mensen doen mee aan de training, en dit is waarom:

  • Leidinggevenden
   Om (zelf)leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Omdat ze beter willen kunnen omgaan met de druk die ze voelen in het dagelijkse presteren waardoor ze van meer waarde zijn voor de organisatie en het team.
  • Informeel leidinggevenden
   Die beter willen kunnen presteren, leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen zodat ze in de toekomst in die rol kunnen groeien. En nog meer van waarde willen zijn voor de organisatie en ook binnen het team doordat ze verandering kunnen laten zien en daarin een voorbeeld zijn.
  • Professionals die vooral met hun hoofd werken (kenniswerkers)
   Klaar voor een volgende stap in hun carrière of voor baanzekerheid. Ook zij gaan beter presteren, en zijn op die manier meer van waarde voor organisatie en team. Veranderingen die ze in hun loopbaan ambiëren kunnen (en durven) ze nu in werkelijke actie om te zetten.
  • ZZP-ers
   die zich in hun professie willen ontwikkelen zodat ze meer vanuit rust en (zelf)vertrouwen hun werk kunnen doen, zodat ze nog meer van waarde kunnen zijn voor opdrachtgevers. En ZZP’ers die verdere bijscholing of omscholing ambiëren maar het nog te spannend vinden om die stappen echt te zetten en een duwtje in de rug nodig hebben.
  • Werkzoekenden
   die de vaardigheden en zelfmanagement kwaliteiten nodig hebben om weer aan het werk te komen. Zij vinden in de trainingsgroep inspiratie, support en het zelfvertrouwen om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om dit doel te bereiken.
  Vds training consultants open inschrijving joe dispenza

  Reserveer je plek

  Meld je aan, dan reserveren wij een stoel speciaal voor jou. Aanmelden is
  eenvoudig via het aanmeldformulier.

  Brochure voor jou

  Lees meer over de training, het
  programma en over wat anderen er aan gehad hebben.

  Keuzestress?

  Vind je het lastig kiezen welke training het beste bij je past? Vul nu ons online zelf-assesment in. Je ontvangt in je mailbox dan ons advies voor de training die op dit moment het beste bij je past.

  Je kunt deze training volgen voor € 1.195,-

  Schrijf je in vanuit je werk of particulier. Dan is de investering € 1.195 excl. BTW.

  De training is niet meer beschikbaar voor het STAP-budget.

  Tot slot: Dr. Joe over patronen doorbreken

  Brochure voor jou

  Lees meer over de training, het programma en de stap-subsidie.

  Reserveer je plek

  Meld je aan, dan reserveren we een stoel speciaal voor jou. Aanmelden is eenvoudig via het aanmeldformulier.