Vds training consultancy maatwerk ontwikkel programmas

Maatwerk ontwikkelprogramma’s

Maatwerk zit in ons DNA. Of het nu gaat om ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling of verbeteren van de vitaliteit; we bieden een passende oplossing die werkt. Daarbij zijn jullie ontwikkelwensen en organisatiedoelen altijd het uitgangspunt.

We bepalen vervolgens samen welke van onze uiteenlopende interventies en leervormen we inzetten en in welke creatieve vorm. Denk aan peer-to-peer learning, training, scans, learning automation, regietheater, accountability groups en/of games.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kop koffie, we komen graag met je in gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend. Dat werkt bij ons als volgt:

  • We hebben een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen, vraag, doelen en uitgangspunten helder krijgen. In dat gesprek delen wij relevante voorbeeldprojecten en ideeën zodat je meteen een idee hebt wat we voor je kunnen betekenen
  • Als dat je aanspreekt brengen we een offerte uit waarin we ons plan van aanpak verder uitwerken tot een kant-en-klaar voorstel waar je ‘ja’ of ‘nee’ tegen kunt zeggen.
  • Een tussenstap kan nog zijn dat we ons idee aan jou en andere stakeholders presenteren zodat er meer gedragen besluitvorming kan komen.
  • We gaan samen van start en maken er een mooi en impactvol programma van! Die impact tonen we graag aan op basis van de ROI-methodiek waarmee wij werken.
  • Na afronding van het project (en tussentijds ook al) evalueren we gezamenlijk het gehele project op samenwerking, impact, kosten en opbrengsten en eventuele vervolgstappen.

Om een indruk te krijgen van de programma’s die we voor andere klanten hebben verzorgd en die ook voor jou relevant kunnen zijn, kijk dan vooral naar ons in-company aanbod.

Snel eens van gedachten wisselen wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan vooral een moment in via onderstaande link. Tot snel!

Vds maatwerkontwikkelprogrammas huib
Webblok incompany aanbod 350x350
Webblok open trainingen vds 350x350
©2024 VDS Training Consultants

Techniek Fentix