Online masterclass Stress en burn out

Herken en voorkom chronische stress

Iedereen voelt weleens druk of stress. Gelukkig maar, want stress is gezond! Het helpt je te pieken op het juiste moment of om nog net even die deadline te halen. Maar stress kan ook doorslaan in ongezonde chronische stress. Tijdens deze masterclass leer je hoe je chronische stress en een burn out herkent en voorkomt.

Full digital programma
 1 sessie 1 uur
Groepen van minimaal 15 deelnemers
Investering vanaf 79,- ex. BTW

Van werkstress naar gezonde spanning

Gezonde organisaties beginnen bij vitale medewerkers. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, letterlijk en figuurlijk. Die de regie voeren over hun (werkende) leven en de stress en spanning die daar soms mee gepaard gaat. Medewerkers die, zelfs in deze lastige tijden, in staat zijn om chronische stress te vermijden en vitaal te blijven. ​

Vitaal blijven en optimaal presteren lukt alleen als je weet wat je nodig hebt en hoe je dit kunt creëren. Hoe je profiteert van stress zonder last te krijgen van chronische stress, leer je tijdens deze masterclass. Wist je bijvoorbeeld dat stress letterlijk tussen je oren zit en dat bewegen chronische stress voorkomt? Leer meer over de  voordelen van stress en wanneer stress chronisch (en ongezond) wordt. Ontdek hoe je stress bij jezelf (h)erkent en hoe kunnen je  dit voorkomt.

Kortom, hoe word je regisseur over je eigen vitaliteit.​

Download de brochure voor programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Dit levert de online masterclass stress en burn out je op

Na deze online masterclass weten ze hoe ze stress en burn-out kunnen herkennen en welke manieren er zijn om dit te voorkomen.

Je weet:

  • wat de voordelen van gezonde stress zijn;
  • hoe chronische stress / burn-out ontstaat;
  • hoe je dit kunt herkennen;
  • hoe je dit kunt erkennen;
  • hoe je het voorkomen kan.

Voor wie?

Deze masterclass is voor professionals die stress en burn-out signalen beter willen herkennen en willen weten hoe ze dit kunnen voorkomen zodat werk niet ten koste gaat van hun vitaliteit. 

Specificaties van deze training

Datum en tijd

De eerst volgende sessie wordt gepland op basis van het aantal inschrijvingen.
Schrijf je hieronder alvast in.

Groepsgrootte

De masterclass gaat door met minimaal 15 deelnemers. Deze deelnemers zijn werkzaam in diverse functies en verschillende branches.

Jouw investering

Voor deze online masterclass geldt een deelnametarief van 79,- ex. BTW

Direct inschrijven

Meld je aan voor de masterclass Stress en burn out. Open voor iedereen die zijn/haar mentale welzijn wil verbeteren en beter om wil gaan met stress.

Wil je er liever eerst nog meer over weten? Neem dan contact op met Huib Broekhuis.

8,8

Deelnemers beoordelen deze training gemiddeld met een 8,8

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.