web 1663 x 475 2

Nieuws – Ellen Lijffijt

Opnieuw Cedeo-erkend!

In alles wat we bij VDS doen streven we naar het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid.  We zijn dat ook trots dat we opnieuw CEDEO-erkend zijn.

Cedeo fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. Een organisatie ontvangt de CEDEO certificering op basis van periodiek klanttevredenheidsonderzoek met een positieve afsluiting.

Klanttevredenheidsonderzoek

Uit het onderzoek bij meerdere van onze klanten kwamen leerzame en mooie reacties. Zo noemt één referent ons ‘de experts’. Een ander geeft aan dat het programma in korte tijd gemaakt moest worden. “VDS beschikte over het overzicht en de inhoud om dit te kunnen doen”.

Onze klanten hebben grote waardering voor onze associate trainers. Alle referenten waren positief over hen, de meerderheid zelfs zeer positief. Vooral hun expertise, proactieve instelling en vermogen om te schakelen tussen verschillende niveaus wordt geroemd.

 “De trainers brachten echte expertise mee en waren extreem goed”,

“De trainer was inhoudelijk sterk en bracht rust, geborgenheid en veiligheid”,

“We hadden een kei van een trainer en adviseur. Hij kon moeiteloos schakelen tussen de niveaus van directie, management en vakmannen, vond snel aansluiting bij de doelgroep en legde knap de brug tussen theorie en praktijk”,

Ook als dingen niet lopen zoals vooraf ingeschat, weet VDS dat goed op te vangen: “We kregen te maken met een invaller. Dit pakte goed uit en resulteerde in positieve feedback.”

De klanttevredenheid is gestegen naar 95%! We zijn ontzettend trots en dankbaar voor de fijne samenwerkingen met onze associate trainers en klanten.

Vds training consultants cedeo certificering 2021

7 september 2021
vds training en coaching expert bottom banner lets meet 2

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

VDS Ellen Lijffijt

Vak expert

Ellen Lijffijt

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.