Vds training consultancy talentenprogramma opzetten

Hybride werken tot een succes maken

Hybride werken betekent dat medewerkers de locatie waar ze werken flexibel kunnen bepalen; op kantoor, thuis of ergens anders. Dat betekent ook dat teamleden in wisselende samenstelling op kantoor kunnen zijn, als ze daar voor kiezen. Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen voor leidinggevenden, teams en medewerkers.

We bieden je graag meer inzicht in de skills die leidinggevenden en medewerkers nodig hebben om klaar te zijn voor de toekomst van hybride werken. Ontdek er alles over op deze pagina.

Hybride werken op basis van zelfleiderschap

De impact van hybride werken is groot. Het vraagt om het ontwikkelen van een aantal skills die eerder niet (of minder) nodig waren. Het begint wat ons betreft allemaal bij zelfleiderschap. Hiermee staat ieder persoon zelf in de regie. Het activeert de intrinsieke motivatie en energie die nodig is voor ontwikkeling en groei.

Bij VDS onderscheiden we zeven vormen van intelligentie die iedereen in meerdere of mindere mate in zich heeft. Zelfleiderschap (PQ) wordt pas écht geactiveerd wanneer mensen zichzelf kennen op deze gebieden en keuzes maken die voortkomen uit henzelf.

Als de zeven vormen van intelligentie afzonderlijk en in samenhang met elkaar in balans zijn, is het makkelijker om je aan te passen aan de veranderingen die hybride werken met zich meebrengt.

We creëren bewuste leiders, sterke teams en gezonde organisaties. Samen met onze trainers, coaches en adviseurs zorgen we op deze manier voor een versnelde, positieve verandering binnen organisaties.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kom met ons in contact!

Vds training consultants model zelfsturing 3

Aan de slag in jouw hybride organisatie

Vds training consultants programma hybride leiderschap

Succesvol leidinggeven aan een hybride team

Ontdek ons programma Hybride leiderschap

Met ons plug & playprogramma Hybride leiderschap worden leidinggevenden en managers begeleid om snel een goed werkend hybride team op de rit tekrijgen en gezamenlijk weer vooruit te kunnen kijken.

Ze leren tijdens deze training hoe ze medewerkers blijven motiveren, inspireren en hoe ze zorgen dat de teams zich verbonden blijven voelen met elkaar en de organisatie.

TEAM BOOSTER | VDS

Samenwerken in een hybride team

Ontdek onze Team Booster

We beseffen steeds meer dat teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. Zeker in een tijd als deze, waarin teams snel moeten omschakelen en zich moeten aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.

Met de Team Booster groeit het team in wendbaarheid en aanpassingsvermogen door optimale benutting van de aanwezige talenten, een ijzersterk teamgevoel en duidelijke focus en verantwoordelijkheden.

Web header online programma zelf in de regie

Anders omgaan met de omstandigheden

Ontdek ons programma Zelf in de regie

Met ons plug & play programma Zelf in de regie leren deelnemers meer in controle zijn van hun eigen leven en vitaliteit. Ze leren hun geluk niet af te laten van anderen of van situaties en hoe ze op een andere manier kunne omgaan met de omstandigheden. Deelnemers leren zichzelf en hun diepste motivaties opnieuw kennen. 

Meer inspiratie

Vds training consutants blog hybride leiderschap

Wat is hybride werken?

In sommige bedrijven is het al jaren de standaard, anderen hebben in het afgelopen jaar ongepland het remote en hybride werken ervaren. Wat we inmiddels uit alle hoeken horen: hybride werken is de toekomst. Maar wat is hybride werken eigenlijk en waarom is het zo populair? 

Lees meer

Vds training consultants blog terug naar kantoor de uitdaging die hybride werken heet

Terug naar kantoor – de uitdaging die hybride werken heet

De verwachting is dat veel werknemers na afloop van de pandemie wel weer terugkomen naar kantoor, maar niet voor de volledige werkweek. Hybride werken wordt de norm. Maar hoe ga je die uitdaging aan?

Hoe stuur je een hybride team aan dat gedeeltelijk thuis werkt en gedeeltelijk op kantoor? Hoe bewaak je de sfeer, de productiviteit en houd je iedereen aan boord?

Lees meer

Vds training consultants blog zo maak je van hybride werken een succes

Zo maak je van hybride werken een succes

Sinds de pandemie hebben bedrijven het virtuele werken snel geïntroduceerd. Zelf bepalen waar én wanneer je werkt is voor veel medewerkers een positieve ervaring.

Hoe zorg je er als werkgever voor dat dit voor iedereen zo is en blijft? Maak van hybride werken een succes door de voorkeuren van je teamleden in kaart te brengen, de workflows onder de loep te nemen en medewerkers te betrekken bij het proces.

 Lees meer

Wat leuk dat je interesse hebt in VDS!

---

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, inspiratie en onderzoeken?

---

Laat dan even je gegevens achter.

Fijn dat je je hebt ingeschreven!