Multipliers

Ben jij een genius of een genius maker?

Programma aanbod Multipliers

We bieden diverse programmamogelijkheden om het Multipliers gedrag te ontwikkelen en in te bedden in het leiderschapsgedrag.  Het initiëren van nieuw leiderschapsgedrag heeft tijd en aandacht nodig om uiteindelijk te resulteren in een grotere (business-)impact binnen de organisatie. Daarin doorlopen de managers de volgende stappen:

  1. Bewustwording
  2. Gedragsverandering
  3. Performanceverbetering

Op elk van deze niveaus bieden we een programma:

 

 

 

 

 

Hieronder vind je per programma aanvullende informatie. Deze voorbeelden zijn bedoeld om je een beeld te geven hoe de verschillende programma’s zijn opgebouwd en wat de uitkomsten en effecten er van zijn.  De bouwstenen waarop de programma’s zijn opgebouwd zijn flexibel en opmaat aan te passen aan de behoefte en doelstellingen van de organisatie.

Aanbod & mogelijkheden

Multipliers Keynote

Leer leiders in jouw organisatie de essentie van het Multipliers concept en creëer bewustzijn over de impact van effectief leiderschap op de motivatie en performance van mensen.

De Multipliers keynote is een energieke en interactieve sessie waarin deelnemers kennismaken en ervaring op doen met het Multipliers concept. Gedurende een twee uur durende sessie worden deelnemers meegenomen in het onderzoek achter het Multipliers concept.

 

Multipliers Leadership Program

Ontwikkel leiders tot Multipliers en krijg meer toegang tot het talent en de denkkracht binnen de organisatie.

Het Multipliers Leadership Program is een kwalitatief hoogstaand leiderschapsprogramma gebaseerd op het Multipliers concept. Gedurende dit programma met vaste contact-, zelfstudie-, en reflectiemomenten worden leiders bewust gemaakt van hun eigen Multipliers- en Diminishers gedrag en waar hun ontwikkelpotentieel ligt.

Multipliers Performance Program

Realiseer aantoonbare performance verbetering door het ontwikkelen van Multipliers leiderschapsgedrag te koppelen aan de Business KPI’s.

In het Multipliers Performance Program staat het verbeteren van de business resultaten centraal. De strategie, business doelstellingen en het leiderschapsgedrag van de organisatie zelf worden
als vertrekpunt genomen, in plaats van een aparte taal en aanpak van “buitenaf”.

Wat leuk dat je interesse hebt in VDS!

---

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, inspiratie en onderzoeken?

---

Laat dan even je gegevens achter.

Fijn dat je je hebt ingeschreven!