Multipliers

Introductie

Multipliers is de laatste ontwikkeling op het gebied van leiderschaps denken. Dit concept stelt leiders in staat de collectieve intelligentie van hun human capital te maximaliseren. Medewerkers dragen zelf verantwoordelijkheid voor die dingen waar ze van nature het grootste talent voor hebben en het beste resultaat mee boeken. Inmiddels zijn al meer dan 100 organisaties aan de slag gegaan met Multipliers.

Het Multipliers concept is gebaseerd op het boek Multipliers, how the best leaders make everyone smarter van Liz Wiseman. Liz Wiseman heeft onderzoek gedaan onder 150 vooraanstaande leiders waarbij zij keek naar de eigenschappen die de leiders die het allerbeste uit hun mensen weten te halen (Multipliers) onderscheiden van leiders die juist het potentieel van hun mensen verkleinen (Diminishers).

meer-over-multipliers

 

 

Het boek

Multipliers.book .220x235 3

Multipliers: Voor managers die 2x meer uit hun team willen halen is een Wall Street Journal bestseller, Harvard Business Review schreef lovende kritieken en het staat al tijden in de Top 20 van leiderschapsboeken op Amazon.com en is nu ook in het Nederlands beschikbaar!

koop-het-boek-button

 

 

Benefits

  • Leer het talent van medewerkers beter te zien en te benutten.
  • Leer medewerkers op een goede manier uit te dagen en te stretchen.
  • Creëer een intense werkomgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om te excelleren.

Download gratis

Tijdens het leiderschapsevent ‘Love Your Native Genius’ van VDS, Gooiconsult en Leadership Natives is Brian Finley (Palo Alto Networks) uitgeroepen tot Multiplier of the Year 2016.
Download gratis deze inspirerende verhalen van de genomineerden.

Interviewbundel MOTY

Doe de test!

multipliers-test

 

 

 

 

 

Terugblik Leading as a Multiplier

Wil je de highlights van het inspirerende seminar ‘Leading as a Multiplier’ (dinsdag 10 november 2015) bekijken? Lees dan de reportage of bekijk het filmpje!

[vc_column_text el_class=”benefits”]

[vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”round-10 video-grijs” css=”.vc_custom_1418039599013{margin-top: 20px !important;padding-top: 15px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #e6e6e6 !important;}”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=a_q_Hg-9ZTI” title=”Multipliers keynote bij Atradius”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=YRNxx7spgek” title=”Video impressie van het leiderschapsseminar over Multipliers 24 juni”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”agenda-blok”]

Wat leuk dat je interesse hebt in VDS!

---

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, inspiratie en onderzoeken?

---

Laat dan even je gegevens achter.

Fijn dat je je hebt ingeschreven!