Multipliers Performance Program

Realiseer aantoonbare performance verbetering door het ontwikkelen van Multipliers leiderschapsgedrag te koppelen aan de Business KPI’s.

In het Multipliers Performance Program staat het verbeteren van de business resultaten centraal. De strategie, business doelstellingen en het leiderschapsgedrag van de organisatie zelf worden als vertrekpunt genomen, in plaats van een aparte taal en aanpak van “buitenaf”.

Wat gaan we doen

Deelnemers volgen een intensief programma van zes maanden waarin leiders actief aan de slag gaan met de ontwikkeling van hun leiderschapsgedrag, aan de hand van de Multipliers aanpak. Deze aanpak leert leiders hoe ze de capaciteiten van hun team meer kunnen benutten. Door het ontwikkelen van dit leiderschapsgedrag direct te koppelen aan de business challenges en KPI’s en hier tijdens het programma continu focus en ritme op te houden, worden leren en performen letterlijk aan elkaar verbonden. Het Multipliers Performance Program is gericht op collectieve intelligentie en accountability van het gehele team.

Naast Multipliers workshops kent dit programma persoonlijke begeleiding, leren van elkaar en krachtige groepsintervisiesessies. Tevens nemen leidinggevenden van de deelnemers accountability voor een actieve begeleiding en ondersteuning in dit programma.

Opbouw van het programma

opzet-multipliers-performance-program

Waarom het werkt

De strategie, business doelstellingen en het leiderschapsgedrag van de organisatie zelf worden als vertrekpunt genomen, in plaats van een aparte taal en aanpak van “buitenaf”. Het ontwikkelen van het leiderschapsgedrag wordt direct gekoppeld aan de business challenges en KPI’s . Door hier continu focus en ritme op te houden, worden leren en performen letterlijk aan elkaar verbonden.

Het resultaat

  • Aantoonbare verbetering van de Business Resultaten door de ontwikkeling van leiderschapsgedrag te koppelen aan de Business challenges en KPI’s.
  • Het gemiddelde gedragsniveau van de leidinggevenden stijgt met zo’n 13-15 procent. De impact op de organisatie (gebaseerd op de vooraf vastgestelde KPI’s) stijgt met gemiddeld 30%.
  • Toepassing in de praktijk: deelnemers gaan gericht aan de slag met dagelijkse organisatie- en business vraagstukken die de rode draad vormen in het programma.
  • Meer inzicht in de onbewuste drijfveren die ten grondslag liggen aan niet effectief gedrag, waardoor échte gedragsverandering ontstaat vanuit binnenuit.

Duur

Dit programma heeft een looptijd van zes maanden.

Ben je een Diminisher of een Multiplier?

VDS lead others - Multipliers

 

 

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627