online training: Stressregulatie en veerkracht met HeartMath®

Als professional krijg je elke dag grote hoeveelheden prikkels te verwerken. Je wordt gecontact via persoonlijke boodschappen, e-mails, apps, teams, telefoon en ga zo maar door. Onbereikbaar zijn is geen optie en je bent de hele dag aan het schakelen. Werken wordt steeds meer topsport. Een goed uitgeruste geest is dan ook een echte uitdaging. Want alleen met een top conditie kun je de dagelijkse uitdagingen effectief aangaan. Leer tijdens zedze training alles over stressregulatie en krijg grip op je gedachten, gevoelens en stressoren. 

1 dag klassikaal op locatie en een online sessie van 2 uur Direct toepasbaar in de praktijk  Kleine groep van maximaal 12 deelnemers Investering vanaf 795,- ex. BTW

Van stress naar flow met HeartMath®

Wist je ook dat stress fysiek zichtbaar is? En dat je onder alle omstandigheden stressvrij kunt leren leven? De training: veerkracht en stressregulatie met HeartMath® leert je hoe je stress onmiddellijk kunt reguleren en hoe je met ademhalingstechnieken van stress naar een instant flow komt. Zo wordt jij weer de baas van je eigen geest.

De HeartMath® methode

Het vergroten van je mentale weerbaarheid gaat, net als het verlagen van stress, gepaard met goede zorg voor je geest, maar kan ook worden bereikt door wetenschappelijk bewezen technieken. ‘HeartMath® Peak Performance’ is zo’n door de wetenschap bewezen techniek. Deze HearthMath® methode kan de oplossing zijn die jou helpt je mentale weerbaarheid en ‘happiness’ naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor zal je beter presteren en vergroot je de mate waarin je stress succesvol kunt reguleren.

Wetenschappelijk bewezen effecten van de HeartMath® training

Na meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek is de HeartMath® training door cardiologen, neuro-cardiologen en neurologen van het HeartMath Instituut in Amerika ontwikkeld. De wetenschappelijk bewezen fysieke effecten zijn onder meer:

 • krachtiger hart- en zenuwstelsel; 
 • significante toename DHEA (welzijnshormoon), significante afname Cortisol (stresshormoon);
 • verbeterd hartritme, (door cardiologen beschouwd als belangrijkste hedendaagse gezondheidsindicator) /verlaagde bloeddruk;
 • versterkt immuunsysteem;
 • verbetert geheugen en helderder denkvermogen.

Download de brochure voor programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Dit levert de training Veerkracht en Stressregulatie met HeartMath® je op

De kern van de training bestaat uit een aantal technieken waarvan je de fysieke impact direct teruggekoppeld krijgt middels biofeedback software. Deze software op je telefoon, vertaalt via een bluetooth oorsensor, de signalen van je lichaam naar het beeldscherm. Doordat je het effect van je inspanning direct kunt zien, word je optimaal in staat gesteld om bij te sturen en zo het gewenste effect te realiseren.

 • Méér energie en verhoogde vitaliteit;
 • Verhoogde geluksbeleving;
 • Verbeterd prestatievermogen;
 • Verbeterde emotionele fitness;
 • Verbeterde persoonlijke stresshantering.

Voor wie?

Deze training is voor professionals die stress ervaren en dit terug in balans willen brengen. Je bent je (misschien) niet bewust van jouw stressoren en wilt weten waar jouw energielekken zitten. Je staat open voor het aanpassen van jouw attitude en zo belemmerende patronen te doorbreken.

Specificaties van deze training

Datum en Locatie

Ervaar het effect van de training nu zelf. De volgende sessies zijn op:

 • 11 maart van 09:00 – 17:00 uur op locatie en 25 maart online van 10:30-12:30 uur.
 • 8 april van 09:00 – 17:00 uur op locatie en 22 april online van 10:30-12:30 uur.

Groepsgrootte

Er is ruimte voor max. 12 deelnemers. Deze deelnemers zijn werkzaam in diverse functies en verschillende branches.

Jouw investering

Voor deze open training geldt een deelnametarief van 795,- ex. BTW en arrangementskosten van 100,-. Dit zijn verplichte kosten.

Direct inschrijven

Meld je aan voor de training ‘Veerkracht en Stressregulatie met HeartMath®’. Open voor iedereen die stress wil leren neutraliseren en wil ervaren hoe je met de juiste ademhalingstechniekenin in een instant flow komt.

Wil je er liever eerst nog meer over weten? Neem dan contact op met Huib Broekhuis.

Download de brochure voor de programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

Sw3 stap budget
Vds training consultants maatwerkprogrammas