Creëer jouw droomleven
met Quantum Transformatie

7 minuten lezen

Voel je dat het tijd is voor een diepere, meer betekenisvolle transformatie? Zoek je naar next-level meditatietechnieken die je leven écht veranderen? Wil je een grotere rol spelen in wat jou drijft en je realiteit vormgeven op een manier die voldoening, innerlijke rust en energie geeft?

Stap dan in de wereld van Quantum Transformatie en ontdek de kracht van next-level meditatie. In deze intensieve training combineren we eeuwenoude wijsheid, levenslessen van top-presterende individuen en moderne wetenschap om je de tools en inzichten te geven die je nodig hebt om jouw droomleven te creëren.

Ontdek hoe je jouw perceptie van de werkelijkheid kunt uitdagen, gericht bewustzijn traint en uitdagingen op elk gebied van je leven begrijpt en overwint. In deze meerdaagse training leer je te handelen in lijn met je ambities en krijg je handvatten om échte verandering te bewerkstelligen.

 

“The field is the soul governing agent of matter”
– Albert Einstein

We brengen je naar een plaats van grenzeloze mogelijkheden ver voorbij onze bekende, waarneembare, driedimensionale realiteit van tijd en ruimte; waar hart, brein en ziel samensmelten tot één bewustzijnsveld. Leer hoe je, dankzij een dieper bewustzijn, meer zelfvertrouwen ervaart en hoe je jouw realiteit liefdevol, vrijer en rijker maakt. 

Waarom deze training?

Ons leven wordt voortdurend beïnvloed door externe factoren die ons onderbewuste programmeren, zelfs voordat we geboren worden. Maar wat als wij je vertellen dat je volledige controle kunt krijgen over welke programmering in jouw onderbewuste wordt geladen? Tijdens deze training leer je hoogstaande hypnose-technieken om dit te bereiken.

Stel je voor dat je je super lekker voelt na een meditatie, yoga-sessie, wandeling, sport of een diepgaande verbinding met een geliefde. Je voelt positieve energie en emoties als liefde, vrijheid, geluk, kracht en dankbaarheid. Maar vaak verdwijnt deze positieve staat snel weer. In deze cursus leer je hoe je langer en vaker in deze positieve staat kunt verkeren, en hoe je deze van binnenuit kunt cultiveren.

Vaak wordt ons verteld dat we eerst iets moeten zien voordat we erin kunnen geloven, maar het werkt eigenlijk andersom. Het hoeft ook geen jaren te duren voordat je iets kunt bereiken wat anderen lang heeft gekost. In deze cursus leer je de volledige formule van de wet van aantrekking integreren in jouw leven, zodat je jouw droomleven kunt creëren.

Kortom, als je klaar bent om meer controle te krijgen over jouw leven en jouw onderbewuste programmering, als je klaar bent om meer positieve energie en emoties te ervaren en als je klaar bent om jouw droomleven te creëren, dan is de cursus Quantum Transformatie precies wat je nodig hebt. Schrijf je vandaag nog in en begin de reis naar jouw beste zelf!

Hier ga je mee aan de slag

Tijdens deze meerdaagse training ga je aan de slag met verschillende tools en modellen om je manier van denken en dromen naar een volgend niveau te tillen. Leer te handelen in lijn met je ambities. Jouw persoonlijke situatie staat centraal en je krijgt handvatten om echt verandering te bewerkstelligen.

Je wordt uitgedaagd om je nieuw geleerde inzichten direct toe te passen in jouw eigen realiteit. Hoe meer je oefent met jouw ‘nieuwe’ manier van zijn, hoe meer effect deze training heeft en je de gewenste veranderingen moeiteloos kan volhouden. 

Belangrijke thema’s en onderwerpen tijdens de training:

 • Hoe werkt programmering en hypnose?
 • Hoe werken meditatietechnieken succesvol en hoe juist niet?
 • Hoe creëer en behoud je een meditatieve staat in je dagelijks leven? 
 • Hoe maakbaar is de realiteit en hoe creëer je jouw eigen realiteit

Dit leer je!

Na deze training voor gevorderden ben je in staat om jezelf te herprogrammeren, naar wat jij écht wilt, in plaats van wat anderen (maatschappij, familie, etc) van jou willen. Je creëert nieuwe neurale verbindingen, waardoor je jouw leervermogen vergroot. Deelnemers die je voorgingen geven aan dat het duurzaam toepassen van de materie ervoor zorgt dat je:

 • Quantumfysica en de many-worlds theory begrijpt en toepast
 • Ademhalingstechnieken kent en kunt gebruiken om jezelf te balanceren
 • Je weet hoe energie in je lichaam stroomt en je dit zelf kunt reguleren 
 • Weet hoe je geluid kan gebruiken om jezelf te helen en op te laden 
 • Uren kan mediteren in je dagelijks leven, zelfs met je ogen open
 • De wet van aantrekking succesvol kan toepassen; Visualiseren, doorleven en uiteindelijk manifesteren van jouw dromen
 • Voelt wat bij je past door een dieper bewustzijn en versterkte zintuigen, als intuïtie
 • Eerlijke en veilige relaties bouwt met jezelf, en anderen die belangrijk voor je zijn
 • significant meer energie ervaart; mentaal, emotioneel en fysiek 
 • innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfliefde vergroot

   

“It is difficult to find happiness within oneself, but it is impossible to find it anywhere else.”
— Arthur Schopenhauer

Wat anderen zeggen over deze training

Door verschillende ervaringen die we je bieden, kan je zelf kiezen wat resoneert en wat je graag wilt integreren in jouw dagelijkse routine. Op die manier kan de transformatie in jouw leven blijven plaatsvinden en kan je de magie voortleven. De meeste mensen die deze meditatietechnieken hebben toegepast, blijven het ook na de training gebruiken, omdat het hun leven transformeert tot een rijker, vrijer en gelukkiger leven. En wie wil dat nu niet? 

Deze deelnemers gingen je voor:

“Robberts eigen parels van wijsheid, rijke ervaring en natuurlijke faciliterende vaardigheden helpen om de inspirerende technieken over te brengen aan zijn cursisten. Magisch, praktisch en transformerend!”
Kirti Seetharam |
Intercultural Expert Corporate HR Development

 

“Ik vond het vooral heel fijn dat we heel veel ervaringen hebben uitgewisseld met elkaar, dat daarvoor echt ruimte was in het programma. Dat komt vooral door de opzet van het programma en de filosofie die vrij eenvoudig is. Het beklijft gemakkelijk en motiveert om ermee aan de slag te gaan. Je kunt echt met je eigen thema’s werken.”
Margot Grimberg |
L&D programmamanager

Ontmoet je trainer: Robbert van Ede

Robbert van Ede is een gepassioneerde onderzoeker, auteur, inspirerende spreker, facilitator en executive coach met een missie om anderen te begeleiden bij hun persoonlijke transformatie. Als voormalig topsporter weet hij als geen ander wat het betekent om te streven naar Peak Performance, en hij brengt deze mentaliteit nu naar de bedrijfswereld.

Door zijn mix van eeuwenoude filosofie, moderne wetenschap en persoonlijke ervaringen, helpt hij leiders en teams verbinding te maken met hun eigen onbeperkte grootsheid. Met zijn focus op activatie en het realiseren van echte resultaten, inspireert hij anderen om bewuste keuzes te maken en betekenisvolle levens te leiden, zowel voor zichzelf als voor de mensen met wie ze samen zijn. 

Robbert gelooft dat het mogelijk is om persoonlijke ontwikkeling en professionele groei met elkaar te verbinden. Hij richt zich op het transformeren van de manier waarop mensen denken, voelen en handelen om ze in lijn te brengen met hun diepere doelen en ambities. Het resultaat is een betekenisvolle, duurzame en mensgerichte manier van leven die bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven en werken voor iedereen.

.

VDS | Robbert van Ede

2 dagen in een inspirerende omgeving

Kort door de bocht bestaat deze training uit 2 trainingsdagen en 1 online integratiesessie. De trainingsdagen vinden plaats op een inspirerende locatie. Voor jouw beeld: de vogeltjes fluiten, je loopt door de duinen óf het bomenpark naar een van de prachtige locatie – daar werken we vandaag. De koffie en thee staat klaar, en natuurlijk ook iets lekkers. Het voelt hier als thuiskomen, maar dan zonder de afwas. Je bent welkom en dat voel je.

Hieronder nog wat extra informatie over hoe de training eruit ziet:

Trainingsdag 1 Next-level meditatie 

Op trainingsdag 1 ontdek je handvatten en technieken om jouw onderbewustzijn te sturen en te ondersteunen in het behalen van jouw doelen. Je leert hoe programmering, conditionering en hypnose werken om dit vervolgens in de praktijk te brengen. Je begint te werken aan jouw droomleven en wie jij wilt worden om wakker te worden in dat leven. 

Onderdeel hiervan is kennis over, en bewustzijn van, energie. Om Albert Einstein te citeren: “alles is energie”. Ons lichaam, ons leven, onze wereld; alles bestaat uit energiestromen. Je leert daarom meer over energie in je lichaam en verschillende manieren, waarop je dit kan reinigen, activeren en balanceren voor een optimale gezondheid op ieder niveau.

We onderzoeken hoe je de meditatieve staat die je met je ogen dicht voelt, kan behouden in de dagelijkse realiteit. We ondergaan hiervoor een meditatievorm, waarbij je jouw toekomstige zelf zal belichamen. Met je ogen open en lopend in de buitenwereld.

Trainingsdag 2 Next-level reality

Vaak denken we dat alles wat we kunnen waarnemen en meten de enige waarheid is. Maar wist je dat ons visuele en auditieve spectrum eigenlijk relatief beperkt is en dat er veel meer is dan wat we momenteel kunnen waarnemen ?

Op deze trainingsdag leer je hoe je kwantumfysica kan begrijpen en toepassen om nieuwe mogelijkheden te creëren. We bespreken voorbeelden van hoe dit in de praktijk werkt en hoe jij het kunt gebruiken om jouw dromen en doelen te realiseren. We zullen jouw droomleven met hypnose in jouw onderbewustzijn laden, zodat je er in zal geloven en we gaan dit geloof zo sterk maken zodat niemand je hieruit kan praten.

Het vergroten van jouw realiteit begint bij geloven en het erkennen van de mogelijkheden die er zijn. Het is aan jou om te ontdekken hoe je deze mogelijkheden kan inzetten om het leven te creëren dat jij wilt. Uiteraard geven we je handvatten en technieken, waarmee je deze mogelijkheden inzet, zoals specifieke ademhalingsoefeningen, geluidsfrequenties die je zelf kan creëren en geleide meditatie waarin je dieper zal gaan dan ooit tevoren.

 

Integratiesessie

Transformatie betekent dat je ervaring en informatie omzet naar belichaamde wijsheid. Daarom begint na deze avontuurlijke trainingsdagen het echte werk pas echt: het toepassen van de next level meditatie- en realiteitstechnieken in jouw dagelijkse leven, waar alle uitdagingen en conflicterende prioriteiten bestaan.

Geen zorgen, want tussen de trainingsdagen zitten enkele weken om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. En de trainer staat voor je klaar! Hij is bereikbaar voor al jouw vragen, om je aan te moedigen en je te inspireren om verder te gaan op deze reis van persoonlijke groei.

Twee tot vier weken na de laatste trainingsdag is er nog een integratiesessie. Dit is een geweldige kans om jouw ervaringen te delen en te bespreken hoe je de geleerde technieken nog beter kunt integreren in jouw leven. Samen met de andere deelnemers kun je leermomenten bespreken en elkaar inspireren om het beste uit jezelf te halen. Na deze sessies zul je de vruchten plukken in jouw (nieuwe) dagelijkse realiteit. 

*Je zult tijdens de twee trainingsdagen en integratiesessie in totaal meer dan 5 uur in geleide meditatie verkeren. Door de wijze van begeleiding, is dit veel makkelijker voor de meesten dan wanneer je dit zelf thuis probeert.

Deze mensen doen mee aan de training, en dit is waarom:

 • Iedereen die op zoek is naar verdieping, zingeving en verrijking van hun huidige levensmissie. Je bent al bekend met (persoonlijke en) bewustzijnsontwikkeling en mediteren zit al ingebakken in je ritme. Omschrijf jij jezelf meer als beginner op dit vlak, dan raden we je aan om de training “Change your mind: create new results” te volgen.

 • Werkzoekenden die de vaardigheden en zelfmanagement kwaliteiten nodig hebben om weer aan het werk te komen. Zij vinden in de trainingsgroep inspiratie, support en het zelfvertrouwen om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om dit doel te bereiken.
 • ZZP-ers die zich in hun professie willen ontwikkelen door hun zelfmanagementskills naar een hoger niveau te tillen. Dit programma is de ideale follow-up na Change your mind … Create new results.

Goed om te weten

De training Quantum Transformatie wordt gegeven door een ervaren trainer op een inspirerende locatie. Tijdens de training leer je praktische tools en technieken om je dagelijks leven te verrijken, zodat jij je zelfmanagement en algemene inzetbaarheid vergroot. 

Verder is het goed om te weten dat deze training:

 • geschikt is voor professionals die hun meditatieskills willen verdiepen en verrijken.
 • bestaat uit 2 volle trainingsdagen en een halve dag integratiesessie
 • een doorlooptijd heeft van ongeveer 4 à 5 weken.
 • wordt gegeven in een kleine groep van max. 15 deelnemers uit verschillende werkvelden.
 • wordt gegeven in het Nederlands.

Reserveer je plek

Meld je aan, dan reserveren wij een stoel speciaal voor jou. Aanmelden is
eenvoudig via het aanmeldformulier.

Download de brochure

Vraag hier de brochure aan met alle ins en outs over de training Creëer je droomleven met Quantum Tranformatie.

Je kunt deze training volgen voor € 1.195,-

Schrijf je vanuit je werk of particulier. Dan is de investering € 1.195 excl. BTW.

Reserveer je plek

Meld je aan, dan reserveren we een stoel speciaal voor jou. Aanmelden is eenvoudig via het aanmeldformulier.