Continuïteit creëren

Deze teamversneller is ideaal voor teams die hulp nodig hebben bij het op de agenda houden van de accountabilityplannen. En daarin ook zelf steeds beter willen worden. Focus en ritme creëren is het sleutelwoord.

Vaak zie je binnen organisaties lange lijsten met actiepunten, lessons learned uit eerdere projecten. Veel goede ideeën, veel goede intenties. De plan-do-check-act cyclus. Veel plan, veel do, maar weinig check. Hoe zorgen we voor een goede borging? Hoe zorgen we ervoor dat we op het juiste spoor blijven? Hoe blijven we bijsturen op resultaten en leren van fouten?

Ieder kwartaal pakken we jullie accountabilityplan erbij om te zien waar jullie staan. Wat gaat er goed, wat kan er beter, wat moet er anders? Zo brengen we ritme en focus aan in jullie teamactiviteiten, zodat jullie de plannen die je begin dit jaar maakten, ook echt realiseren.

Voor teams die

hun plannen willen realiseren en hierin steeds beter willen worden.

Deze teamversneller geschikt voor jouw team?

In samenwerking met Integron hebben we de TeamingUp scan ontwikkeld. Deze uitgebreide scan bestaat uit 40 vragen die over de volle breedte van de teambeleving en het ontwikkelpotentieel van het team gaat. De scan geeft het team snel inzicht in het functioneren en de prioriteiten van het team.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
andre-prins
André Prins
06 20 13 54 20