Nieuws – Godert Mollerus

Performance Management als versneller in de nieuwe wereld

Op dinsdag 25 oktober a.s. organiseren we weer een nieuwe inspiratie- & netwerk ronde tafel sessie. Uit gesprekken met onze klanten, is gebleken dat er veel behoefte is aan een sessie waarin we dieper ingaan op hoe je als leider talenten en kwaliteiten van mensen binnen de organisatie kunt identificeren en succesvol kunt inzetten. Hoe stel je talent centraal binnen de organisatie voor optimale groei en prestatie?

Nieuw Performance Management bij Eneco Groep

Performance management als versneller van het nieuwe werken - praktijkcase EnecoVoor deze sessie hebben we Angelique Kruif, HR Manager van het bedrijfsonderdeel ‘Innovations & Ventures’ bij Energiebedrijf Eneco Groep uitgenodigd. Als onderdeel van een geheel nieuw Performance Management stopte Eneco twee jaar geleden met het houden van functioneringsgesprekken en koos zij met succes voor de ‘continue dialoog’. Het loslaten van de oude regels en meer verantwoordelijkheid leggen bij leidinggevenden en medewerkers, heeft tot positieve en meetbare resultaten geleid. Ook andere aspecten van performance-management worden anders en succesvol aangepakt binnen de organisatie. Angelique neemt je – aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden – mee in hoe deze verandering door HR is gerealiseerd. Waar liep men tijdens de implementatie tegenaan? Hoe kreeg het bedrijf de 7.000 medewerkers mee in deze transitie?

Met elkaar op zoek naar de best mogelijke oplossingen

Tijdens het daaropvolgend interactieve tafelgesprek krijg je de mogelijkheid om jouw eigen ervaringen en ideeën te delen en met de andere professionals van gedachten te wisselen over jouw eigen uitdagingen en vraagstukken.

Meld je snel aan! 

Voor deze sessie zijn slechts tien plekken beschikbaar. En is uitsluitend beschikbaar voor HR(D)-professionals voor wie talent- en performancemanagement en (persoonlijk) leiderschap een actueel thema is. Hierdoor ontstaat een exclusieve sessie uit zorgvuldig geselecteerde gelijkgestemden die bereid zijn hun ervaringen met u te delen.

Programma 25 oktober 2016

07.45 – 08.15 uur Inloop en gezamenlijk ontbijt.
08.15 – 08.30 uur Welkomstwoord en voorstelronde
08.30 – 09.30 uur Praktijkcase Enceo + vragenronde
09.30 – 10.30 uur Interactief tafelgesprek

Locatie
VDS Training Consultants
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan (Utrecht)

Meer weten over deze sessie of wil je de sessie ook graag bijwonen? Neem dan contact met mij op via de telefoon of mail.

Update 6 oktober 2016: Deze sessie zit inmiddels vol.
Ben je benieuwd naar een verslag van deze sessie of wil je toch heel graag eens sparren over dit onderwerp? Dan hoor ik het uiteraard ook graag.
Wil je op de hoogte blijven van al onze aankomende events, schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

22 september 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
godert-mollerus
Godert Mollerus
06 53 27 60 08