Multipliers

Artikelen


Maarten Tigchelaar
18 september 2017 - Maarten Tigchelaar

Is jouw leiderschap klaar voor de toekomst?

Organisaties van de toekomst vragen om een andere vorm van leiderschap: wendbaar leiderschap. Een vorm van leiderschap die gebruik maakt van het aanwezige talent en potentieel in de organisatie.

Maarten Tigchelaar
15 februari 2017 - Maarten Tigchelaar

Winnaar tweede editie Multiplier of the Year verkiezing is bekend

Tijdens het leiderschapsevent ‘Love Your Native Genius’ van VDS, Gooiconsult en Leadership Natives is Brian Finley (Palo Alto Networks) uitgeroepen tot Multiplier of the Year 2016. 


Maarten Tigchelaar
1 november 2016 - Maarten Tigchelaar

Stem op jouw favoriete Multiplier of the Year

De vier genomineerden voor de verkiezing Multiplier of the Year zijn bekend! Saskia van der Velden (Nationale Nederlanden), Brian Finley (Palo Alto Networks), Gerard Spans (Arcadis) en Do Iseger (ABN AMRO) strijden om de felbegeerde titel in de tweede editie van de ‘Multiplier of the Year’-verkiezing.…

Marloes Kolstee
20 september 2016 - Marloes Kolstee

Webcast Multipliers door Liz Wiseman

Onlangs verzorgden wij samen met Liz Wiseman een webcast over Multipliers, en de positieve effecten van dit type leiders op hun organisatie. Tijdens de webcast gaven Liz Wiseman (The Wiseman Group) en Rick de Rijk (Gooiconsult) antwoord op de volgende vragen:
  • Hoe kun je Multipliers creëren die een positief en winstgevend effect hebben op organisaties?

Maarten Tigchelaar
1 september 2016 - Maarten Tigchelaar

Multiplier of the Year 2016

De wereld verandert steeds sneller en wordt steeds complexer en minder voorspelbaar. De oplossingen van morgen vragen om leiders die anders naar de wereld – en naar hun eigen rol hierin  – kijken.…

Pagina 1 van 612345...Minst recente »