Nieuws – Godert Mollerus

Wij zijn partner van De Groene Zaak

Onlangs hebben wij ons als partner aangesloten bij De Groene Zaak. De Groene Zaak is een platform van ca. 150 succesvolle ondernemers die een duurzaam business-model winstgevend weten te maken.

Eén helder doel staat voor De Groene Zaak centraal: het versnellen van de verduurzaming van ons economisch bestel. Dat doen zij door krachtig te lobbyen voor een beter ondernemings- en financieringsklimaat voor het duurzame bedrijfsleven. De Groene ZaakDoor innovatieve koplopers een overtuigende stem te geven in het maatschappelijk debat. Door overheden te adviseren en duurzaamheiddoelstellingen op de publieke agenda te zetten. En door spraakmakende congressen te organiseren en een kennisnetwerk te faciliteren. Maar bovenal door zélf dagelijks het bewijs te leveren dat duurzaam ondernemen leidt tot winst, continuïteit en een groeiend marktaandeel. Juist dát maakt De Groene Zaak tot een geloofwaardige gesprekspartner voor overheden en maatschappelijke stakeholders.

De toekomst als vertrekpunt

Als partner van De Groene Zaak zijn wij ervan overtuigd dat vergroeners verdienen in de toekomst. En dat op termijn maar één businessmodel winstgevend is: een duurzaam businessmodel. Het creëren van een succesvol duurzaam businessmodel is meer dan je klantwaardepropositie opnieuw tegen het licht houden. Het gaat om nieuwe manieren om inkomsten te genereren, samen met andere bedrijven. Om een toekomstvisie bepalen, een punt waar je wilt uitkomen, en van daaruit terugredeneren: welke stappen kun je nú nemen om daar straks te zijn? Het partnership met De Groene Zaak is voor ons dan ook een logisch gevolg van de wijze waarop wij naar de wereld kijken.

26 februari 2013
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
godert-mollerus
Godert Mollerus
06 53 27 60 08