Nieuws – Madeleine Blok

20 september 2018: Kennis-ontbijtsessie ‘Performance Management anno nu’ met gastspreker Felix Bartelomij van ABN AMRO

Het oude paradigma van beoordelen en scoren werkt al lang niet (meer). Het oude systeem lijkt weinig effectief, omdat het goede en diepgaande gesprekken in de weg staat en procedures en processen de boventoon voeren. Eigenlijk heeft niemand er wat aan: de organisatie niet, de medewerker niet en de beoordelaar al helemaal niet.

Er is behoefte aan een nieuwe aanpak waarin de focus moet verschuiven van de functie naar de persoon. In de praktijk horen wij dat veel organisaties aangeven met dit onderwerp bezig te zijn of er mee aan de slag te willen gaan. Wij horen echter ook dat veel organisaties nog niet precies weten hoe dit moet gebeuren en vooral hoe het binnen de eigen organisatie moet worden vormgegeven.

Kennis-ontbijtsessie ‘Performance Management anno nu’ met Felix Bartelomij – ABN AMRO

Vds events uitnodiging performance managementVandaar dat wij op donderdag 20 september 2018 een kennis-ontbijtsessie ‘Performance Management anno nu’ organiseren. Felix Bartelomij, Head People Development bij ABN AMRO, neemt de deelnemers mee in hoe het nieuwe Performance Management binnen ABN AMRO tot stand is gekomen, wat de herinrichting inhoudt en zijn ervaringen tot nu toe.

Vervolgens nodigen wij de deelnemers uit om met elkaar het dialoog aan te gaan over hun grootste uitdagingen en om lessons learned en goede voorbeelden uit de eigen praktijk te delen. In co-creatie met de deelnemers zullen wij een beeld vormen over de belangrijkste do’s en don’ts van het nieuwe Performance Management. Zo helpen wij elkaar en vakgenoten om tot een brede(re) implementatie binnen de organisatie te komen.

Gelijkwaardige gesprekspartners

Omdat we kennis en ervaring op de juiste waarde schatten, stellen we per sessie een selecte groep deelnemers samen. Hierdoor zijn de kennispartner en de deelnemende professionals verzekerd van gesprekspartners met wie ze op gelijk niveau discussiëren.

Praktische informatie

Datum: 20 september 2018
Tijdstip: 8.00 – 10.30 uur
Locatie: VDS, Groenekanseweg 85, 3737 AC te Groenekan

Onze kennissessies staan volledig in het teken van ervaring- en kennisdeling door middel van het verbinden van vakgenoten en experts. Het doel van een kennissessie is het vergaren van nieuwe kennis en inzichten om persoonlijke groei mogelijk te maken voor de deelnemers en hun organisaties.

Deze sessie zit inmiddels vol. Je kunt je wel nog aanmelden voor de wachtlijst. Mail naar irene.bosman@vds.nl om je aan te melden.

13 augustus 2018
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
https://vds.nl/wp-content/uploads/2017/03/Foto-Madeleine-254x254-2.jpg
Madeleine Blok
06 15 14 92 79