Nieuws –

Mastermind Gamification

Wie een beetje de vakliteratuur bijhoudt en regelmatig wat online fora bezoekt, komt het ongetwijfeld steeds vaker tegen: de term gamification. Maar wat is het eigenlijk precies? En is dit weer gewoon het zoveelste modewoord en waait het wel weer over? Of is er een manier om gamification op een duurzame manier te integreren in je learning & development strategie zodat het ook de businessdoelen ondersteunt? En zo ja, wie werkt er dan al mee? En dan zijn we natuurlijk wel benieuwd naar inspirerende voorbeelden en best practices.

Deze vragen houden ons bezig. En niet alleen ons, zo blijkt uit de gesprekken die wij dagelijks met onze klanten voeren. Daarom organiseren we bij ons op kantoor in Groenekan op 13 mei van 16-18 uur aanstaande een:

Mastermind Gamification

met Carol Leaman, CEO van Axonify, Canada


Speciale gast tijdens deze Mastermind is Carol Leaman, CEO van Axonify uit Canada. Zij zal, onderbouwd door de laatste onderzoeksresultaten van het Rotman Research Institute en aan de hand van een aantal praktijk cases, inzicht geven in hoe gamification principes kunnen worden toegepast.

Samen met onze klanten willen we tijdens deze Mastermind antwoord vinden op bovenstaande vragen. Er is voor deze Mastermind een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus mocht je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van deze Mastermind, neem dan even contact op met Karlijn van den Bosch.

Gamfication

 

24 april 2015
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: