Nieuws – Margot Grimberg

2 sept 2015: Inspiratiesessie: het verbinden van leiderschap met business resultaten

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” bg_type=”” parallax_style=”” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”” bg_image_size=”” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”” parallax_sense=”” bg_image_posiiton=”” animation_direction=”” animation_repeat=”” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”” disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”” fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”” enable_overlay=”” overlay_color=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”” overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”” seperator_enable=”” seperator_type=”” seperator_position=”” seperator_shape_size=”” seperator_svg_height=”” seperator_shape_background=”” seperator_shape_border=”” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”” icon_type=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_style=”” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”” icon_border_size=”” icon_border_radius=”” icon_border_spacing=”” icon_img=”” img_width=”” ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De grootste taak van elke leider in een organisatie is het bijdragen aan business resultaten met zijn/haar team. In veel organisaties is de leiderschapsontwikkeling echter gericht op het ontwikkelen van de leider, zonder deze ontwikkeling direct te koppelen aan de gewenste business resultaten.

Dit betekent dat je als organisatie nooit concreet inzichtelijk kan maken of je MD programma bereikt wat het moet bereiken. Dit onderwerp houdt ons bezig. En niet alleen ons, zo blijkt uit de gesprekken die we dagelijks met onze opdrachtgevers voeren. We zijn op zoek gegaan naar een oplossing om van een leiderschapstraject een performancetraject te maken en kunnen nu zeggen dat we geslaagd zijn in het koppelen van deze twee werelden.

Bij ABN AMRO hebben we met succes, middels de Philips ROI-methodology, de wereld van leiderschapsontwikkeling verbonden aan de wereld van business impact. Tijdens de ATD in de US hebben we de primeur gedeeld en de reacties zijn overweldigend geweest. Alle reden om dit dus ook met jou te delen. Daarom organiseren we bij ons op kantoor in Groenekan op woensdag 2 september van 16 – 18 uur aanstaande een:

Inspiratiesessie: het verbinden van Leiderschap  Business

met aansluitende ronde tafel sessie

We nemen je tijdens deze inspiratiesessie graag mee in de unieke aanpak, onze eigen leerpunten én de concrete resultaten van het programma. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de inzichten en ervaringen binnen jouw organisatie rondom het thema leiderschap en performance: in hoeverre is het leiderschapstraject binnen jouw organisatie verbonden aan de KPI’s?

Na de presentatie volgt een aansluitende ronde tafel sessie van ruim 1,5 uur, waarin we graag de verdieping met je opzoeken rondom dit thema. Het doel van de ronde tafel is om met een groep gelijkgestemden nieuwe inzichten te krijgen en wellicht al antwoorden te vinden op o.a. de uitdagingen die binnen de organisatie spelen. We kijken uit naar een inspirerende dialoog.

Wil je de inspiratiesessie graag bijwonen? Klik dan hier om je in te schrijven.
Je ontvangt dan een bevestiging van je inschrijving en een kleine voorbereidingsopdracht, zodat we met elkaar het maximale uit de ronde tafel kunnen halen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

16 juni 2015
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
margot-grimberg
Margot Grimberg
06 46 63 20 62