Nieuws –

We helpen 25 werkzoekenden aan een baan

Dit jaar bestaan wij 25 jaar en daar zijn we best trots op. We zijn er dankbaar voor ook. Om te vieren dat we al 25 jaar mogen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen binnen organisaties, willen we graag iets doen dat bijdraagt aan een betere wereld. In search of meaning.

En daarom zetten wij dit jaar de kennis en expertise van onze mensen en ons netwerk in om 25 werkzoekenden weer aan een baan te helpen. Geheel belangeloos. Nouja, niet geheel natuurlijk: voor een betere wereld. En dat is wat ons betreft in ons aller belang.

Let’s work

We ontwikkelden Let’s work. Een programma dat bestaat uit een bootcamp, persoonlijke coachings, workshops en een online community. Op basis van deze ingrediënten stellen deelnemers aan Let’s work met hun coach een maatwerkprogramma samen dat hen helpt een nieuwe baan weer in zicht te brengen.

De beste versie van jezelf

Wij geloven dat groei altijd begint bij het individu. Wij helpen mensen daarom zich bewust te worden van hun innerlijke drijfveren en talenten. Door die bewustwording ontstaan kansen om eigen gedrag te veranderen en te verbeteren. Mede daardoor leren mensen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap en persoonlijk leiderschap te tonen. Zo worden zij ‘de beste versie van zichzelf’. Een nieuwe baan komt zo snel dichterbij.

Pay it forward

Als tegenprestatie voor onze investering in Let’s work vragen we de 25 deelnemers deel te nemen aan een vrijwilligersproject van hun eigen keuze. Op deze manier creëren zij een mogelijkheid om het geleerde tijdens Let’s work in de praktijk te brengen en tevens zien we het als hun bijdrage van betekenis. Hun search of meaning. Zoals wij doen met het project Let’s work Onder het mom van ‘pay it forward’.

De eerste groep deelnemers aan Let’s work! gaat in maart van start. Ken of ben jij iemand die ook graag (weer) aan de slag wil? Sta je klaar om, ondersteund door professionals, werk te maken van het vinden van een baan? Lees dan verder en misschien start jij in de volgende groep!

Engaged people. Great companies. Better world.

7 februari 2014
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: