Nieuws –

Drukbezochte microlearning presentatie op Next Learning

Het is alweer een week geleden dat we met onze partner Axonify aanwezig waren op Next Learning.  Bijna 600 bezoekers waren in de Brabanthallen te Den Bosch aanwezig op zoek naar nieuwe inzichten en inspiratie op het gebied van het (nieuwe) leren. Tijdens Next Learning heeft Christine Tutssel, mede-oprichtster van Axonify, de presentatie ‘Microlearning: kleine bites, grote impact’ gegeven.

Organisaties en hun medewerkers krijgen steeds meer te maken met globalisering, flexibilisering, werken 3.0. en digitalisering. Daarnaast hebben werkgevers andere verwachtingen van hun medewerkers, die op hun beurt andere behoeften hebben om hun werk goed te kunnen doen. Organisaties zijn dan ook meer dan ooit actief op zoek naar manieren waarop de nieuwste technologieën die medewerkers kunnen helpen om slimmer, leuker en efficiënter te leren binnen het werk.

Dat microlearning een onderwerp is waar je niet meer omheen kunt, bleek wel uit de drukbezochte sessie. Ook hebben we gedurende de dag veel bezoekers gesproken over dit onderwerp.

Over dit onderwerp is nu ook een Nederlandstalige whitepaper beschikbaar: Microlearning, de acht succesfactoren van een microlearning aanpak

Microlearning presentatie gemist?

Heb je ons bij Next Learning gemist, maar ben je wel benieuwd naar de presentatie? Bekijk alsnog de slides van onze presentatie Microlearning: kleine bites, grote impact.

 

 

26 april 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: