Nieuws – Rowan van ’t Hoogt

26 maart 8.00 kennis ontbijtsessie Vitaliteitsmanagement

Vitaliteit gaat om de vitaliteit van de organisatie als totaal en de vitaliteit van de individuele medewerkers. Vitale organisaties halen het beste in medewerkers naar boven. Een vitale organisatie bereikt haar doelen en speelt in op veranderingen van de omgeving én medewerkers.

Linkedin kennissessie vitaliteit stoel

In vitale organisaties verbeteren de prestaties, daalt ziekteverzuim, zijn klanten tevreden, medewerkers flexibeler, is er minder personeelsverloop en is er een betere positie op de in- en externe arbeidsmarkt.  Hoe creëer je een vitale organisatie? Wat is een vitale organisatie? Hoe borg je vitaliteit en zorg je ervoor dat medewerkers vitaal blijven? En misschien nog wel lastiger: hoe zorg je dat medewerkers vitaler worden? Neem deel aan  onze ontbijtsessie op 26 maart 8.00-11.00 uur en verdiep je samen met vakgenoten in de vitaliteit van jouw organisatie als totaal én de vitaliteit van individuele medewerkers.
Met o.a. Luuk Engbers van TNO.

Tijdens onze ontbijtsessies deel je kennis en ervaring met vakgenoten en experts. Zo krijg je inspiratie, nieuwe inzichten en vergroot je je netwerk. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk & gezond ontbijt!
Neem deel aan onze kennis-ontbijtsessie en laat je inspireren. Op dit moment is er een wachtlijst, mail naar irene.bosman@vds.nl voor een plekje op de wachtlijst.

 

5 februari 2019
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
rowan_t_hoogt_vds
Rowan van ’t Hoogt
06-21545805