Vds training consultancy open trainingen aanbod

Nieuw jaar, andere resultaten?

Niet als je hetzelfde blijft doen…

Start 2022 met meer impact, meer balans en verandering vanuit jezelf!

Begin jij ieder jaar met nieuwe voornemens, maar komen deze nooit echt van de grond? Merk je dat bepaalde denkpatronen je ervan weerhouden om verder te groeien en te kunnen zijn wie je wilt zijn?

Je staat nu voor de keuze: blijf jij leven zoals je doet óf kies je voor een nieuwe richting? Doorbreek je jouw ineffectieve gewoonten of blijf je doen wat je deed?

Dit is het moment om voor jezelf te kiezen. Volg de training Change Your Mind… Create New Results® en verrijk je leven.

Tijdens de training Change Your Mind… Create New Results® ontdek je hoe het anders kan. Leer jouw ineffectieve patronen te doorbreken en nieuw gedrag, acties en gevoelens eigen te maken die passen bij de persoon die je echt wilt zijn. Dit helpt je om eindelijk jouw belangrijkste doelen te realiseren.

2 volledige trainingsdagen en 2 integratiesessies van 1,5 uur
 In het Nederlands
Kleine groepen van 8-15 deelnemers
Investering van 995,- exclusief BTW, inclusief locatie en extra’s
Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Brochure cover Joe Dispenza

Download de brochure voor de programma details

In deze brochure lees je onder andere welke thema’s er aan de orde komen tijdens de training, hoe het programma eruit ziet en vind je andere praktische informatie.

Dr. Joe Dispenza 

Dr. Joe Dispenza, pionier in persoonlijke transformatie vanuit het brein, heeft een baanbrekende methode ontwikkeld waarmee je door middel van veranderingen in je brein ook veranderingen in je realiteit kunt creëren. Die methode ervaar je als deelnemer van zijn officiële training Change Your Mind, Create New Results©.  

Zijn postdoctorale opleiding omvat het gebied van neurowetenschappen en neuroplasticiteit, kwantitatieve elektro-encefalogram (QEEG) metingen, epigenetica, geest-lichaam-geneeskunde en hersen/hart-coherentie. Zijn interesse ligt in het verklaarbaar maken van het onverklaarbare, zodat mensen in staat zijn om veranderingen in hun leven aan te kunnen brengen die ze willen.

Wetenschappelijke methode

Het programma Change Your Mind… Create New Results® is ontstaan vanuit wetenschappelijk onderzoek naar neurowetenschappelijke principes om productiviteit, creativiteit en innovatie te stimuleren.

Dit komt neer op verandering in ons denken en doen. Deze verandering vereist het veranderen van neuropathieën in de hersenen. De neuroplastische aard van onze hersenen stelt ons in staat om nieuwe manieren te leren om te denken, handelen, voelen en in de wereld te zijn. Om blijvende verandering teweeg te brengen, moeten we daarom de emoties aangaan die ons hebben gevormd en nieuwe emoties verbinden met nieuwe ervaringen. Op deze manier heeft Dr. Joe Dispenza wereldwijd al duizenden mensen geleerd hoe ze een gezonder en gelukkiger leven kunnen creëren. 

Dit levert deze training je op

Na deze training ben je in staat om situaties waarin je nu vastloopt, anders aan te pakken en tot een ander, succesvol resultaat te brengen. Deelnemers die je voorgingen geven aan dat het duurzaam toepassen van de theorie er voor zorgt dat je:

  • de confrontatie kunt aangaan met jouw grootste uitdagingen en disfunctionele
    gewoontes en deze eindelijk kunt
    doorbreken;
  • meer gevoel van betekenis hebt en zelfbewuster gedrag ervaart;
  • nieuwe routines en gewoontes aanleert die een high performance omgeving van je vragen;
  • je zelf een authentieke leider wordt die realiseert wat belangrijk voor hem/haar en de directe omgeving is (teams, samenwerkingen);
  • je veerkrachtig, emotioneel weerbaar en zelfverzekerd voelt;
  • zelf aan het roer staat en grip op je leven hebt.

“De training was zeer goed gestructureerd, ook om een breed scala aan deelnemers aan te spreken (zowel mensen die al in deze richting zijn begonnen en zich willen verdiepen, als iemand die helemaal nieuw is en misschien zelfs sceptisch).

Robberts eigen parels van wijsheid en rijke ervaring en natuurlijke faciliterende vaardigheden helpen om het inspirerende werk en de ideeën van Dr. Joe Dispenza over te brengen aan zijn deelnemers. Ik beveel deze training van harte aan voor jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling! Magisch, praktisch en transformerend!”

KIRTI SEETHARAM, SMS GROUP GMBH

Beoordeeld deze training met een 9