Webinar hybride

Leuk dat je er bij bent!

We hebben een plek voor je gereserveerd. Het webinar Hybride is de toekomst start op 19 november om 10:00. Je ontvangt van ons een persoonlijke link waarmee je kunt inloggen om het webinar te bekijken.

Zet het webinar vast in je agenda: Webinar hybride is de toekomst

 

Wat kan je verwachten van het webinar?

Tijdens dit webinar gaan we onder andere in op: 

  • De uitdagingen en kansen voor hybride teams.  
  • De uitdagingen en kansen voor leidinggevenden. 
  • Trust-based leiderschap en hoe je dit ontwikkelt.  
  • De rol van zelfleiderschap in een succesvolle hybride organisatie. 

Meer inspiratie

Teamtraining Lencioni

Teamtraining Lencioni

Teamtraining Lencioni - Een teamtraining volgens het model van Lencioni is de perfecte manier om meer samenhang in je team te creëren.  - Onze...

Trust Based Leadership

Trust Based Leadership

De rol van werk in ons leven wordt steeds belangrijker. Doordat de grenzen tussen privé en werk vervagen, heeft de nieuwe generatie werknemers een grote behoefte aan voldoening en werkgeluk. Werk is niet alleen een manier om geld te verdienen, maar geeft ook identiteit aan de werknemer. Werknemers willen gewaardeerd worden en zich veilig voelen. Goed leiderschap speelt hierin een grote rol. Medewerkers hebben behoefte aan een warme leider die ze vertrouwen.

Ikigai en zelfleiderschap: het waarom

Ikigai en zelfleiderschap: het waarom

Ikigai is een Japans woord wat onvertaalbaar is in andere talen. Je hebt er in ieder geval meer woorden voor nodig. Iki betekent levend en kai betekent resultaat. Vrij vertaald betekent het je reden om te leven. Een Japanse kijk op zingeving, dat een woord geeft aan (on)grijpbaar geluk.