web 1663 x 475 3
Vds training consultants banner mentale kracht mobile 2

Webinar

Mentale Kracht

6 essentiële tools voor het ontwikkelen van mentale kracht

Topsporters die aan mentale training doen winnen significant meer medailles dan sporters die dit niet doen. Hetzelfde geldt voor managers en andere professionals in organisaties: jezelf mentaal sterker maken is een garantie voor betere prestaties in je werk en je leven.

Tijdens het webinar 6 essentiële tools voor het ontwikkelen van mentale kracht nemen we je mee in de 6 essentiële tools die je kunt inzetten om mentaal weerbaar te zijn, snel te kunnen schakelen en optimaal te kunnen focussen.

Webinar gemist? Kijk nu on demand wanneer het jou uitkomt!

Wat kan je verwachten?

Je leert welke tools er zijn om mentaal topfit te worden. We bespreken hoe je de mentale kracht binnen je organisatie kunt verhogen. En ook welke resultaten dit voor organisaties tot nu toe heeft gebracht.

Door wie? 

Het webinar wordt gegeven door Daniel Zavrel en Huib Broekhuis. Daniel werkt met deze tools al jaren in het bedrijfsleven én met topsporters van onder andere PSV en AZ. Hij weet als geen ander hoe je mensen leert om in een optimale prestatietoestand te komen. Juist als de druk groot is. Huib Broekhuis heeft als directeur van VDS ruim 20 jaar ervaring met de ontwikkelvraagstukken waar organisaties mee te maken hebben.

25 april 2021