vds training consultancy webinar businesscase van een traineeship
Vds training consultancy webinar businesscase van een traineeship mobile

Webinar

Webinar: DE BUSINESSCASE VAN JE TRAINEESHIP

Over ROI, draagvlak en stakeholdermanagement.

Je kunt dit webinar on demand terug kijken

Tijdens dit webinar kom je meer te weten over de aanpak van gastspreker Tim Burggraaf, Manager Traineeprogramma bij ProRail, rondom de volgende onderwerpen:

ROI van een traineeship berekenen, hoe dan?

Draagvlak creëren binnen de organisatie voor én tijdens een traineeship

Stakeholders overtuigen van het belang van je traineeship

Hoe zorg je voor een breed gedragen traineeship, waarbij collega’s ondanks werkdruk, de tijd willen nemen om een trainee te helpen, ondersteunen, inspireren, begeleiden? Hoe creeer je sponsorship van de directie? En kun je de ROI van een traineeship berekenen en zo ja, hoe doe je dat dan? 

Draagvlak en sponsorship stimuleren

Met een traineeship breng je de organisatie in beweging. Je biedt de organisatie de mogelijkheid om van binnenuit te vernieuwen en zich open te stellen voor nieuwe manieren om te werken. Tegelijkertijd vraagt een traineeship ook een flinke investering die zich niet per se op korte termijn uitbetaalt. Hoe overtuig je dan anderen in je organisatie van het belang van het traineeship? En hoe hou je ze aangehaakt wanneer het traineeship eenmaal gestart is?
We hebben tijdens dit webinar Tim Burggraaf van ProRail te gast. Tim is bij ProRail verantwoordelijk voor een succesvol en vernieuwend traineeship dat al verschillende jaren bestaat. Graag deelt hij zijn ervaringen, successen en teleurstellingen op deze thema’s. Natuurlijk kun je ook jouw vragen stellen!

Tijdens ons webinar vertellen Rowan en Tim je meer over het creëeren van draagvlak voor je traineeship. Welke stappen moet je daarvoor zetten? En hoe regel je sponsorship in de boardroom? We gaan ook in op de uitdaging om ‘de lijn’ enthousiast en aangehaakt te krijgen op het traineeship. En hoe zit het met de ROI? Allemaal zaken waar je van tevoren, en tijdens de looptijd van het traineeship aandacht aan moet besteden. En dat zijn niet altijd de makkelijkste processen!

Door wie?

Het webinar wordt gegeven door Rowan van ’t Hoogt en gastspreker Tim Burggraaf.
rowan_t_hoogt_vds
Rowan van ’t Hoogt is organisatiepsycholoog en managing consultant bij VDS. Ze realiseert gedragsverandering bij uiteenlopende organisaties en is vanuit VDS verantwoordelijk voor onder andere het traineeship bij ProRail en de ontwikkeling van young professionals bij PWC.
Tim burggraaf prorail
Onze gastspreker Tim Burggraaf is Manager Traineeprogramma bij ProRail. Hij is verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het traineeship en houdt zicht op de persoonlijke ontwikkeling van de trainees.

Meld je hiernaast aan voor de on demand versie van het webinar en ontvang de link in je mailbox.

25 april 2021