Vds training consultancy team insights quickscan

IS JOUW TEAM EEN DENKTANK OF TOCH EEN JAZZ BAND?
DOE DE QUICK SCAN EN ONTDEK!

Benieuwd naar jullie teamcultuur? Doe dan nu jouw team scan, ontwikkeld door Insights Discovery. Kort, krachtig en met waardevolle inzichten.

Het begint bij inzicht

Inzicht in je teamcultuur helpt jouw team begrijpen waarom ze functioneert zoals ze functioneert. Om zo effectiever te worden in het realiseren van de teamdoelen en de juiste route te vinden voor de verdere ontwikkeling van het team.

Vanuit de gedachte dat de dominante kleur in een team bepaalt hoe een team zaken aanpakt en met stress omgaat, onderscheiden we vier teamculturen:

De denktank
De vereniging
De jazzband
De brandweer

Wat is de Insights Discovery methode?

Insights Discovery is de methode die met behulp van een toegankelijke kleurentaal inzicht geeft in de gedragsvoorkeur van jezelf en anderen. Aan de hand van 4 kleuren ontdek je waarom jij reageert zoals je doet en leer je begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Hoe veelzeggend de eerste kleur ook is, ook iemands tweede, derde en vierde kleur kunnen enorm bepalend zijn voor het gedrag. Iedereen bezit alle 4 de Insights kleuren, maar de specifieke volgorde en intensiteit van de kleuren verschilt per persoon: we hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix.

Ontdek de kleursamenstelling van jouw team tijdens ons Team Insights programma.