Over VDS

willen = kunnen |VDS

 Maak het verschil. Denk. Werk. Doe. Alsof het je eigen bedrijf is.
Jouw werk, jouw baan, jouw verantwoordelijkheid.

Traditionele bedrijfsstructuren staan onder druk. Organisaties worden platter, teams worden zelfsturend en leiderschap wordt persoonlijker.

Zet samen met ons de verandering binnen jouw organisatie door: de verandering van controle naar vertrouwen. Van hiërarchie naar gelijkwaardigheid. En van managen naar coachend leidinggeven.

Stimuleer de stap naar meer verantwoordelijkheid, accountability, zelfsturing, initiatief en resultaatgerichtheid. Laat medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen voor loopbaan, carrière en geluk. En maak zo van betrokken medewerkers ondernemende professionals.

Wij bieden jou en je organisatie kennis en ervaring én eigentijdse tools om die verandering vanuit persoonlijk leiderschap te realiseren en te borgen.

Onze visie

Als mensen in hun kracht staan, voelen ze zich gelukkiger en presteren ze beter. Wanneer mensen hun onbenutte potentieel leren inzetten voor organisaties, worden deze succesvoller. Organisaties die bestaan uit gelukkige mensen zijn organisaties die groeien en bijdragen aan een mooiere wereld.

Wij geloven dat groei altijd begint bij het individu. Wij helpen mensen daarom zich bewust te worden van hun innerlijke drijfveren en talenten. Door die bewustwording ontstaan kansen om eigen gedrag te veranderen en te verbeteren. Mede daardoor leren mensen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap en persoonlijk leiderschap te tonen. Zo worden zij ‘de beste versie van zichzelf’. Dit leidt tot een beter resultaat voor henzelf, voor de organisatie en voor de wereld om hen heen.

Ons aanbod richt zich op het versterken van de relatie tussen de leiders van organisaties, de mensen die de organisatie vormen en haar klanten, met het doel dat iedereen daar beter van wordt.

engaged people, great companies, better worldEngaged people – Great companies – Better world