Nieuws –

Wij zijn verhuisd

Per 1 september wonen wij samen met EMC, Gooiconsult en ROINavigator in Groenekan. Voor ons een logische keuze omdat wij alle vier het verbeteren van de prestaties van onze klanten als uitgangspunt nemen, waarbij leren en ontwikkelen altijd de insteek is. Aan de rand van Utrecht vind je ons daarom nu samen in het sfeervolle en monumentale Huize Voordaan.

Groenekan 600x225

 

 

 

 

 

 

Op deze prachtige locatie, waar ook NVO2 gevestigd is, realiseren we zo de plek waar vooraanstaande organisaties op het gebied van learning & development onder één dak kunnen werken. De plek waar we onze klanten graag uitnodigen om laatste inzichten te delen of om met hen eens flink te sparren onder het genot van goede koffie. De plek waar we elkaar kunnen uitdagen en inspireren. De plek waar HRD professionals hun vakgenoten ontmoeten. Kortom, de plek waar we de mooiste dingen kunnen creëren.

Alle bewoners van het pand blijven trouwens gewoon als zelfstandige organisaties opereren. Aan onze naam en wie we zijn verandert dus niets. Aan onze dienstverlening ook niet. Of misschien juist wél. Omdat we verwachten dat we vanuit ons nieuwe inspirerende onderkomen nog verrassendere, vernieuwendere en betere oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen.

Zoals we al zeiden: we maken van Groenekan graag een plek waar inspirerende mensen elkaar ontmoeten. Kom je binnenkort eens langs? Als je van te voren even belt (0346 – 74 54 00) zorgen we dat de koffie klaar staat. Je vindt ons op de Groenekanseweg 85, 3737 AC in Groenekan.

Tot snel!

1 september 2014
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: