Nieuws –

VDS inspireert 60 Top Contact Center Managers met Multipliers op jaarlijkse Teamleidersdag

Afgelopen donderdag 14 juni heeft in De Lik te Utrecht de jaarlijkse TCCM -dag plaatsgevonden. TCCM (Top Contact Center Managers) is een platform van 14 Nederlandse toporganisaties met een groot intern contact center. Het doel van dit platform is om kennis en ervaringen met elkaar te delen en daarmee meteen van elkaar te leren.

Op deze dag kwamen bijna 60 deelnemers bij elkaar om informatie en kennis te delen en elkaar te inspireren tot actie. Dit jaar stond in het teken van het thema ‘Binden, boeien en loslaten’. De voormalige Wolvenplein gevangenis in Utrecht is dé perfecte locatie bij dit thema gebleken.

VDS is uitgenodigd om de deelnemers de nodige inspiratie en actie te bieden op deze dag. Met ons op maat gemaakt programma hebben we o.a. met een Multipliers keynote en daaraan aansluitend een World café de deelnemers geïnspireerd en uitgenodigd om elkaar uit te dagen op de volgende vragen:

  • Welk leiderschap is nodig om het maximale potentieel uit mensen te halen?
  • Hoe creëer je intern de benodigde ruimte/beweging om talent te benutten waar deze de grootste impact heeft?

Wij kijken terug op een mooie dynamische dag waarin we de deelnemers gestimuleerd hebben om met elkaar in dialoog te gaan over hoe ze relevant kunnen zijn en blijven.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie.

Vds nieuws tccm multipliers

Vds nieuws tccm multipliers 2

20 juni 2018
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: