Bedankt voor je aanmelding

Bedankt voor je inschrijving!

Bedankt voor je interesse in onze training Creëer je droomleven met quantum transformatie! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je deelname te bevestigen, in ieder geval binnen twee weken. 

We sturen je binnenkort meer inhoudelijke informatie over deze training via de mail.

Toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op, we staan altijd voor je klaar!

Meer inspiratie

Teamtraining Lencioni

Teamtraining Lencioni

Teamtraining Lencioni - Een teamtraining volgens het model van Lencioni is de perfecte manier om meer samenhang in je team te creëren.  - Onze...

Trust Based Leadership

Trust Based Leadership

De rol van werk in ons leven wordt steeds belangrijker. Doordat de grenzen tussen privé en werk vervagen, heeft de nieuwe generatie werknemers een grote behoefte aan voldoening en werkgeluk. Werk is niet alleen een manier om geld te verdienen, maar geeft ook identiteit aan de werknemer. Werknemers willen gewaardeerd worden en zich veilig voelen. Goed leiderschap speelt hierin een grote rol. Medewerkers hebben behoefte aan een warme leider die ze vertrouwen.

Ikigai en zelfleiderschap: het waarom

Ikigai en zelfleiderschap: het waarom

Ikigai is een Japans woord wat onvertaalbaar is in andere talen. Je hebt er in ieder geval meer woorden voor nodig. Iki betekent levend en kai betekent resultaat. Vrij vertaald betekent het je reden om te leven. Een Japanse kijk op zingeving, dat een woord geeft aan (on)grijpbaar geluk.