Ellen ter Laak

Trainer en coach

Trainen en coachen is mijn passie! Heerlijk dat deze passie al sinds 2000 in inspirerende trajecten bij VDS de ruimte krijgt. Mijn belangrijkste drijfveer zit in het feit dat ik het bijzonder vind om mensen in zo’n korte tijd te zien groeien in kennis, vaardigheden en attitude.

In mijn interventies is ‘authenticiteit’ het kernwoord. Om je in deze veranderende wereld staande te houden en ook richting en vorm te kunnen geven aan verbetertrajecten, is uitgaan van je eigen drijfveren en kwaliteiten een vereiste. “Iemand die zichzelf goed kent, kan zijn kwaliteiten optimaal inzetten ten behoeve van zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling!”

Mijn trainingen kenmerken zich door een veilige en open sfeer. Daarnaast komt confronteren met respect van deelnemers met de effecten van zijn/haar eigen gedrag in elke training terug. Van hieruit de stap zetten naar gedrag die meer het gewenste effect en succes genereert, is dan een logische.

Ik kijk uit naar alle inspirerende trajecten die nog gaat komen!

Ellen ter Laak

085 - 004 38 94

Vds ellen ter laak

Vds training en coaching mail iconVds training en coaching linkedin icon

Bel mij voor :

Commerciële effectiviteit, Communicatie en samenwerking, Customer excellence, Persoonlijke coaching, Persoonlijke effectiviteit, Teamcoaching

   

“Blijf authentiek, blijf denken in mogelijkheden; dan groei je vanuit kracht!”

Ons team