Virtueel Samenwerken

Van 0 naar 100 binnen een paar dagen, hoe doe je dat als manager, leider of ondernemer? We hebben resources, tips, informatie voor je verzameld zodat jij je kunt richten op het runnen van je team of organisatie!  

Leidinggeven op afstand vraagt andere skills en een andere mindset. Immers, je kunt niet meer spontaan bij elkaar binnenlopen en moet jezelf en je team dus goed organiseren. Daarnaast is het extra ingewikkeld om vanuit huis te moeten werken met alle afleiding die dat met zich meebrengt. Tenslotte leidt de huidige onzekerheid tot veel stress en druk. Daarom hebben we de volgende onderwerpen voor je uitgewerkt:

Leidinggeven op afstand

Als je je mensen niet meer iedere dag ziet of spontaan bij de koffie tegen komt, dan vraagt dat om een andere aansturing. Vind hier een samenvatting van belangrijkste aandachtspunten.

Well-being van je team

Focus je niet alleen op de fysieke gezondheid van je mensen, maar ook op hun well-being in bredere zin. Denk aan de mate van stress, zorgen over financien, thuis-situatie etcetera.

Virtuele Meetings

Online vergaderen vraagt diverse specifieke skills en biedt extra mogelijkheden maar ook beperkingen. Vind hier de belangrijkste tips, tools en adviezen.

Focus en aandacht

Hoe houdt je jezelf gefocust en met concentratie aan het werk terwijl er overal om je heen afleiding is en alle virtual collaboration tools voortdurend piepen en aandacht vragen?

Op de hoogte blijven van laatste updates?

0 reacties