WHITEPAPER – Huib Broekhuis

Performance Management langs de meetlat

De wereld verandert snel. Dit stelt hoge eisen aan medewerkers. De lat moet omhoog en flexibiliteit is een ‘must’. Bestaande Performance Management systemen zijn daarvoor vaak niet toereikend. Wat werkt wel? VDS deelt haar kennis en ervaring op dit gebied en stelt bedrijven zo in staat hun Performance Management weer relevant te maken.

In ons Whitepaper 8 Inzichten die helpen Performance Management weer relevant te maken. Hoe kun je Performance Management vandaag de dag zo inrichten dat deze aansluit bij de orgThumbnail whitepaper performancemanagementanisatie die je wilt zijn? Die past bij de leiderschapsstijl, de cultuur en de zelfregie die een organisatie ambieert? En hoe doorbreekt een organisatie de hang naar controle onder managers zodat het de slag kan maken naar een cultuur waarin een continue dialoog ontstaat? Volgens VDS moeten oude paradigma’s daarom plaats maken voor nieuwe zodat Performance Management weer relevant wordt voor de organisatie en bijdraagt aan het motiveren van medewerkers.

Wil jij ook aan de slag met het Performance Managementsysteem van jouw organisatie? Graag denken we met je mee en delen onze kennis op het gebied van leiderschap, (continue) feedback en cultuurverandering zodat jouw organisatie de transitie naar een relevant performance managementsysteem kan maken. Neem contact op met Huib Broekhuis.

Whitepaper direct in je mailbox ontvangen?

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627