vds training consultants whitepaper reis van een multiplier

Whitepaper

E-book Reis van een Multiplier (to be)

Deze tijd, waarin de wereld continu verandert, steeds complexer en minder voorspelbaar wordt, vraagt om leiders die anders naar de wereld – en naar hun eigen rol hierin – kijken. Leiders die in staat zijn om écht een beweging binnen de organisatie te creëren. Leiders die vanuit hun eigen passie mensen inspireren en stimuleren om hun native genius maximaal te laten renderen in een rol die bij hem of haar past.

Het nieuwe leiderschapsconcept Multipliers is niet het zoveelste dertien-in-een-dozijn-leiderschapsconcept, maar een concept dat erop gericht is om leidinggevenden echt wendbaar leiderschap te laten tonen. Het goede nieuws: het is relatief eenvoudig om te leren een Multiplier te worden. Het vraagt om mensen die anders durven te denken over hun rol als leidinggevende en een aantal praktische do’s & don’ts: gericht op een effectieve en gelijkwaardig samenspel van mensen en organisatie.

In dit E-book beschrijft directeur-eigenaar van VDS Training Consultants, Huib Broekhuis, het concept Multipliers met meteen wat zelfreflectie daarin over zijn eigen reis om een Multiplier te worden. Hij laat zien dat iedereen wel een Multiplier of Diminisher kent (of misschien zelf wel een Accidental Diminisher is). Daarnaast geeft hij ook een aantal praktische tips en oefeningen om alvast de eerste stappen te zetten om echt een leider te worden die anderen weet te inspireren.

Veel succes met jouw reis om een Multiplier te worden!

E-book direct in je mailbox ontvangen?

Download het whitepaper!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4 juli 2020