Zelf aan het stuur

Wanneer je als team een stip op de horizon hebt, kortom als je weet waar je als team naar toe wilt, is het ook belangrijk af te spreken hoe je daar gaat komen. Wat is jullie strategie en wie doet hierin wat?

In deze teamversneller benoemt ieder teamlid waar hij/zij verantwoordelijkheid voor wil nemen om tot de gewenste situatie te komen.  Niet alleen persoonlijke doelen, maar ook een bijdrage aan de teamdoelen wordt SMART geformuleerd.

Hobbels op de weg? Dan bespreken we middels de cirkel van invloed  hoe we die kunnen gladstrijken. Iedereen gaat naar huis met een persoonlijk accountabilityplan. Zodat iedereen in het team weet wie wat doet om samen jullie doelen te realiseren.

Voor teams die

de teamdoelstellingen willen vertalen naar eigenaarschap van de teamleden, zodat iedereen weet wie waarvoor verantwoordelijk is en hier ook naar kan handelen.

Deze teamversneller geschikt voor jouw team?

In samenwerking met Integron hebben we de TeamingUp scan ontwikkeld. Deze uitgebreide scan bestaat uit 40 vragen die over de volle breedte van de teambeleving en het ontwikkelpotentieel van het team gaat. De scan geeft het team snel inzicht in het functioneren en de prioriteiten van het team.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
andre-prins
André Prins
06 20 13 54 20