Zeg hoe het zit

Elkaar willen en durven aanspreken op een manier waar je allemaal beter van wordt. Spannend? Misschien. Maar je kunt het leren! En er valt veel te winnen. Zeg hoe het zit.

In deze teamversneller gaat het over feedback geven. Hoe doet je team dat op een duidelijke en respectvolle manier? Hoe motiveer je jouw teamleden om bereid te zijn naar het eigen gedrag te kijken en dat aan te passen? Waarom is het lastig om feedback te ontvangen? Hoe doen zij dat effectief? Wat komen teamleden tegen in zichzelf? Hoe spelen perfectionisme en faalangst een rol?

Daarnaast leren teamleden elkaar aanspreken. Dit gaat een stap verder dan feedback. Dit gaat over grenzen aangeven. Hoe benoem je de eigen emoties zonder reactief te zijn?

Voor teams die

willen leren om op een respectvolle manier elkaar aan te spreken op en te confronteren met houding, gedrag en resultaat.

Deze teamversneller geschikt voor jouw team?

In samenwerking met Integron hebben we de TeamingUp scan ontwikkeld. Deze uitgebreide scan bestaat uit 40 vragen die over de volle breedte van de teambeleving en het ontwikkelpotentieel van het team gaat. De scan geeft het team snel inzicht in het functioneren en de prioriteiten van het team.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
andre-prins
André Prins
06 20 13 54 20