vds training consultants blog ben jij een mulitplier of toch een deminisher

Nieuws – Huib Broekhuis

Winnaar tweede editie Multiplier of the Year verkiezing is bekend

Tijdens het leiderschapsevent ‘Love Your Native Genius’ van VDS, Gooiconsult en Leadership Natives is Brian Finley (Palo Alto Networks) uitgeroepen tot Multiplier of the Year 2016. In aanwezigheid van vele vakgenoten overhandigde Arjan Mengerink (Nationale Politie), de Multiplier of the Year 2015, deze betekenisvolle leiderschapsaward aan zijn opvolger.

Na een korte inleiding door Liz Wiseman, grondlegger van het Multipliers leiderschap gedachtegoed, onderbouwde de vakjury haar keuze. De vakjury was erg onder de indruk van Brian’s natuurlijke leiderschapsaanpak om talent te zien en aan te trekken.

“Brian is in staat om mensen in een snelle en dynamische omgeving werkelijk accountable te maken voor hun rol en geeft zijn mensen ook de veiligheid en het vertrouwen om goede ideeën aan te dragen en uit te voeren. Zijn medewerkers geven aan dat ze echt de ruimte krijgen om hun eigen talenten in te zetten en uitgedaagd worden om een expertrol aan te nemen. Brian toont echt wendbaar leiderschap met een indrukwekkende impact op de bedrijfsresultaten.”

Samen met de andere drie genomineerden, Saskia van der Velden (Nationale Nederlanden), Do Iseger (ABN AMRO) en Gerard Spans (Arcadis), had Brian eerder op de dag met rake uitspraken, concrete voorbeelden en inspirerende verhalen gezorgd voor veel inspiratie en voeding hoe wendbaar leiderschap in de praktijk een exponentiële organisatiegroei kan ondersteunen.

Nieuwe kijk op leiderschap

De belangstelling voor deze verkiezing was wederom groot. Het heeft tot doel om uitzonderlijk begaafde leiders te erkennen in hun native genius om mensen te inspireren en in beweging te brengen zodat zij hun onbenut potentieel maximaal inzetten voor zichzelf, hun team, hun klanten en de organisatie. En daarmee zijn deze leiders op hun beurt een bron van inspiratie voor vakgenoten.

 

Dagvoorzitter Maarten Tigchelaar: Deze tijd, waarin de wereld continu verandert, steeds complexer en minder voorspelbaar wordt, vraagt om leiders die anders naar de wereld – en naar hun eigen rol hierin – kijken. Leiders die in staat zijn om écht een beweging binnen de organisatie te creëren. Leiders die vanuit hun eigen passie mensen inspireren en stimuleren om hun native genius maximaal te laten renderen in een rol die bij hem of haar past.


De vier genomineerden hebben tijdens het event direct laten zien, waarom deze nieuwe kijk op leiderschap zo belangrijk is. Zij zijn het levende bewijs van leiders die anders durven te denken over hun rol als leidinggevende en zich echt richten op het samenspel van mensen en organisatie. Ik ben er trots op dat we erin zijn geslaagd deze manier van inspirerend leiddinggeven voor het voetlicht te brengen en onze relaties te inspireren om anders te kijken naar leiderschap binnen hun eigen organisaties.

15 februari 2017
vds training en coaching expert bottom banner lets meet 2

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

vds training en coaching huib broekhuis 2021

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.