5

Nieuws –

VDS Inspiratiewandelingen

Tegenwoordig ben je continu met mensen in contact, maar het is wel eens fijn om een keer een goed gesprek te kunnen voeren. In de zomer is het wellicht rustiger op je werk, en is daar meer tijd voor. Tevens is dat een mooie periode om rust en inspiratie op te doen tijdens een fijne wandeling in de natuur.

In augustus bieden we daarom bijzondere, ontspannende en verrijkende wandelingen aan en gaat het vooral om persoonlijke aandacht, ontmoeten, verbinden en het inspireren van elkaar. De wandelingen bieden je mooie en waardevolle inzichten doordat je kunt leren en ervaringen kunt delen met jouw vakgenoten en onze experts op het door jouw gekozen thema. Na een wandeling ben je opgeladen, geïnspireerd en op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in jouw vakgebied.

Wat gaan we doen?

We verzamelen ons in de ochtend op een mooie plek waar we beginnen met een goede kop koffie of thee. Vervolgens wordt de wandeling in rustig tempo gelopen en zullen we naast het stilstaan bij de natuur ook op een ontspannen manier met elkaar in gesprek gaan. Tijdens of voor de wandeling is er de mogelijkheid een licht ontbijt te nuttigen dat door ons wordt aangeboden. Aan het einde van de wandeling zullen we de meest besproken onderwerpen evalueren waardoor je met nieuwe ideeën voor jou en je bedrijf je dag geïnspireerd kunt voortzetten.

Thema’s

De wandelingen zijn verdeeld over de maand augustus en hebben ieder een ander thema:

– Veerkracht: dinsdag 8 augustus van 8.00-10.30
– Start vanaf Groenekanseweg 85, Groenekan (Utrecht)
De manier waarop je mentaal en emotioneel reageert op prikkels heeft direct invloed op je gezondheid, je relaties en hoe je je aan het einde van een dag voelt.
Tijdens deze wandeling kom je in aanraking met Heartmath®, een methode die wereldwijd wordt gezien als een van de krachtigste methodes om stress te reguleren en veerkracht te vergroten. Laat je samen met je vakgenoten begeleiden en inspireren door onze experts en leer welke impact stress heeft op jouw organisatie.

– Leiderschapsontwikkeling: donderdag 24 augustus van 8.00-10.30
– Start vanaf Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, Driebergen-Rijsenburg
Het klinkt makkelijk; leiders die weten hoe ze het beste uit hun mensen naar boven halen, die kijken naar de uitdagingen van deze tijd, zich verdiepen in hun mensen en hen het vertrouwen geven zelf oplossingen te vinden.
Ga tijdens deze wandeling de verbinding aan met jouw vakgenoten en onze experts en laat je inspireren door hoe zij dit thema precies aanpakken, en wat de cruciale punten zijn die anders kunnen voor jou en je organisatie.

– Teamontwikkeling: dinsdag 29 augustus van 8.00-10.30
– Start vanaf Groenekanseweg 85, Groenekan (Utrecht)
Overal zijn er teams die met elkaar samenwerken, vaak gaat dit goed maar soms ook niet. In vele situaties is het oplossen van problemen en het inzetten van verbeteringen een complexe aangelegenheid. Tijdens deze wandeling kun je inspiratie op doen bij jouw vakgenoten om te horen hoe ze omgaan met ontwikkelpunten op dit gebied en zijn onze Teamontwikkelingsexperts aanwezig om gezamenlijk problemen te identificeren en te analyseren.

Voor wie?

Ben jij een L&D professional, HR professional, directeur of senior manager dan zijn deze wandelingen voor jou op maat gemaakt!

Duur, lengte, groepsgrootte en locatie

De inspiratie wandelingen worden georganiseerd vanuit een centrale en natuurlijke plek in Midden-Nederland.
Het programma is van 8.00- 10.30 uur, inclusief ontvangst en afsluiting. De lengte van de wandeling is ongeveer 6 kilometer, en de groepsgrootte is  maximaal 8 personen per ochtend.

Kosten en overige informatie

Deelname aan de inspiratiewandelingen zijn gratis.
Weer of geen weer, neem de juiste schoenen mee en eventueel een paraplu. Wij zorgen voor de rest!
Het kan zijn dat je na je aanmelding verhinderd bent, daarom kun je je tot twee dagen voor de wandeling afmelden, anders zijn we genoodzaakt een no-show fee van eur. 45,00 te rekenen.

Aanmelden

Wil je op een andere manier de dag beginnen, nieuwe inzichten op doen voor jezelf en je bedrijf, je laten inspireren op het thema dat je aanspreekt, vakgenoten ontmoeten, kennis opdoen en delen, én wil je graag weten wat er nog meer speelt in jouw vakgebied?
De inspiratiewandelingen deze zomer hebben ons ervan overtuigd dat dit een prachtig middel is om met elkaar in verbinding te komen op de belangrijkste veranderthema’s in organisaties. We zijn dan ook van plan om deze wandelingen periodiek in te plannen. De eerste zal in het najaar worden ingepland. Ben je geïnteresseerd geraakt? Volg ons dan op social media of houd onze website en nieuwsbrief in de gaten zodat je je op tijd in kunt schrijven!

We hebben ervaren dat kleine groepen juist erg fijn werkt dus er zullen niet veel plaatsen beschikbaar zijn. Uiteraard kun je ons een interesse mailtje sturen dan houden we je proactief op te hoogte.

20 juni 2017
vds training en coaching expert bottom banner lets meet 2

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vak expert

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.