Delta Lloyd

Nieuws –

Delta Lloyd wint Beste Traineeship Benelux 2016 – 2017

Delta Lloyd heeft voor de derde keer het internationale keurmerk “Accreditation Best Traineeship Benelux 2016 – 2017” mogen ontvangen. Het Delta Lloyd Traineeship is daarnaast in 2017 wederom verkozen tot “Best in Practice” winnaar. Dit jaar in de categorie Personal Branding.

Na afloop van de finale vrijdag 17 maart j.l., werd Delta Lloyd als winnaar gekozen en mag een jaar lang de titel ‘Het Beste Traineeship Benelux’ dragen.
Na een elevator pitch roemde de vakjury van de verkiezing het feit dat het traineeship van Delta Lloyd echt dé managers van de toekomst opleidt. De jury heeft in alle rondes verschillende trainees van alle deelnemende organisaties gesproken en wat met name opviel aan de trainees van Delta Lloyd was dat zij zeer authentiek overkomen en dat binnen een grote organisatie als Delta Lloyd.

Als VDS feliciteren wij Delta Lloyd van harte met deze prestatie en zijn we trots dat wij hieraan hebben kunnen bijdragen met een leerprogramma dat deelnemers versnelt in hun persoonlijk leiderschap en bewustwording.

Over de Verkiezing van Het Beste Traineeship Benelux

De verkiezing wordt sinds 2006 georganiseerd door DeHeer Consultancy i.s.m. Become A Trainee. Doel van de verkiezing is om traineeships te vinden die inhoudelijk een zo interessant mogelijk programma aanbieden voor jonge high potentials. Traineeships uit alle sectoren kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. In de eerste ronde dienen trainees een online vragenlijst in te vullen. Via een benchmark analyse worden de beste traineeships geselecteerd en deze ontvangen het Keurmerk 2016/2017.

Meer inspiratie ontvangen over traineeships? Download onze whitepaper Traineeship 3.0: ‘Design your own‘.

21 maart 2017
vds training en coaching expert bottom banner lets meet 2

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vak expert

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.