Web header mobiel 780x425px leidinggevenopafstand

ONLINE PROGRAMMA: SAMENWERKEN OP AFSTAND

Full digital of offline programma Plug & play 3 online bijeenkomsten van 2 uur, optionele e-coaching & kleine groepen van maximaal 8 deelnemers Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Op afstand óf hybride samenwerken is een grote aanpassing die veel van je medewerkers vraagt. Hoe gaan ze om met hun ‘struggles’ en die van hun mede-teamleden? In dit programma leren ze gepaste aandacht te geven aan wat er nodig is om hun eigen doelstellingen en die van het team te behalen.

Effectief en met plezier samenwerken

Je medewerkers proberen veel ballen tegelijk hoog te houden. Hoe zorgen ze dat ze, tussen alle calls en meetings door, aan hun eigenlijke werk toe komen? Hoe zorgen ze dat ze gemotiveerd blijven en structuur hebben in hun werkdag? Merk je dat ze een groeiende behoefte hebben om zich fysiek en mentaal goed te voelen, maar tegelijkertijd willen werken aan de verbetering van hun productiviteit? 

In dit “kort op de bal” online programma leren je medewerkers grip te krijgen op al deze zaken in deze nieuwe digitale of hybride context. Ze komen weer in de regie van hun dag, vinden zichzelf opnieuw uit en vergroten de productiviteit. 

Dit levert het programma Samenwerken op afstand op:

Na dit programma hebben je medewerkers meer grip op hun energie en productiviteit. Ze hebben meer ruimte voor flexibiliteit en creatiekracht en weten hoe ze zich zo productief mogelijk maken. Er is meer begrip en aandacht voor de struggles van anderen.

Ze weten:

  • hoe ze collega’s en klanten kunnen helpen;
  • hoe ze anderen gepast aan kunnen spreken;
  • hoe ze hun klantrelaties kunnen verbeteren.

Specificaties van dit programma

  • 3 online bijeenkomsten
  • 2 uur per bijeenkomst
  • 4 x 15 minuten e-coaching (optioneel)
  • Maximaal 8 deelnemers

Programma

Zo ziet het programma Samen werken op afstand eruit:
Samen werken op afstand bestaat uit 3 online bijeenkomsten waarin de eigen praktijk ervaringen van de deelnemers centraal staan. 

Iedere sessie heeft een herkenbaar ritme. We starten met een check-in met hulpvraag op het thema. Daarna volgt de inleiding op het thema en gaan we aan de slag met één van de perspectieven. Tot slot is er aandacht voor de persoonlijke inzichten en de acties voor in de praktijk. We sluiten af met een check-out.

We kijken naar de volgende perspectieven:

Ik: Zelfleiderschap
Wat heb ik nodig? Hoe zorg ik dat ik in regie ben?

Collega’s: Teamprestatie
Wat hebben mijn collega’s  – ieder voor zich en samen – nodig? En hoe kan ik daaraan bijdragen?

Klant: Klantrelatie
Aandacht voor de impact van de huidige situatie op de klant, het bedrijf en mijn contactpersoon?

E-coaching
In deze wereld van online leven en werken is er veel onrust, hectiek en een kortere spanningsboog. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar voor jouw als deelnemer. Per deelnemer kan je gebruik maken van 4×15 minuten e-coaching tijdens en tot een week na de workshopcyclus. Bel, app of mail en we coachen je direct of uiterlijk binnen vier uur.

Onderstaande essentiële thema’s van samenwerken op afstand komen aan bod: ​

Jezelf goed voelen
Deelnemers leren zichzelf en anderen gemotiveerd houden en samen de juiste energie te creëren. De impact van positiviteit op de groep.

De werk-privé balans
We duiken in het hervinden en structuur aanbrengen in de werkdag. Deelnemers weten waar hun grenzen liggen en kunnen die assertief delen.

Samen sturen op teamresultaat
Met elkaar bepalen we welke acties nodig zijn om doelen en deadlines te behalen en hoe deelnemers dingen gedaan krijgen van collega’s.

 Klantrelaties verstevigen
Aandacht hebben en begrip tonen voor de situatie bij de klant, zonder doelen uit het oog te verliezen.

Meer informatie

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Huib Broekhuis om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Plan hier gemakkelijk een belafspraak of bel direct naar 0653786627.

Vds huib broekhuis contact

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.