Ontwerp zonder titel (44)

BLOG – Grietje Bruijntjes

Teamtraining Lencioni


Een teamtraining volgens het model van Lencioni is de perfecte manier om meer samenhang in je team te creëren.
 

Onze unieke aanpak

Onze teamtrainingen gebruiken een unieke aanpak die gebaseerd is op de principes van de bestseller “The Five Dysfunctions of a Team” van Patrick Lencioni. De trainingen helpen je team om samenwerking te verbeteren en dat leidt tot betere resultaten. Tijdens onze trainingen werken we samen aan het identificeren van de problemen die je team ervaart, het versterken van betrokkenheid, het vergroten van helderheid en het verhogen van vertrouwen.

Met behulp van effectieve en bewezen technieken, kunnen we je team helpen om de beste resultaten te bereiken. Onze teamtrainingen zijn een uitstekende manier om het vermogen van je team te verhogen en samenwerking en vertrouwen te versterken. 

Verbeterde resultaten

Teamwerk is essentieel om een succesvol team te creëren. Door samen te werken, creëert u een omgeving waarin elk teamlid zich gehoord, gezien en waardig voelt. Teamwerk versterkt ook vertrouwen en vermindert conflicten. Wanneer teamleden samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken, wordt er meer motivatie om te presteren gecreëerd. Teamwerk verhoogt ook het vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken en problemen op te lossen. Door samen te werken, kan een team meer bereiken dan wat de individuele leden in hun eentje zouden kunnen. Teamtraining Lencioni helpt teamleden om samen te werken, communicatie te verbeteren en de beste resultaten te bereiken. 

Zonder titel 2160 x 400

Effectief en bewezen

Teamtraining volgens de methode van Lencioni biedt een effectieve en bewezen methode om het vermogen van je team te vergroten. Onze trainingen helpen je team om een betere samenwerking te bereiken, waardoor je betere resultaten kunt behalen. Tijdens onze trainingen voor teams werken we samen aan het identificeren van de problemen die je team ervaart, het versterken van betrokkenheid, het vergroten van helderheid en het verhogen van vertrouwen. Met behulp van effectieve en bewezen technieken, kunnen we je team helpen om de beste resultaten te bereiken. Onze teamtrainingen bieden een unieke aanpak die gebaseerd is op de principes van de bestseller The Five Dysfunctions of a Team van Patrick Lencioni. Teamtraining Lencioni is de perfecte manier om meer samenhang in je team te creëren en de beste resultaten te behalen.

Download de brochure

We hebben alle informatie over de Team Booster voor je op een rij gezet. Download nu de brochure en ontdek wat de Team Booster voor jouw organisatie kan betekenen.

 


24 januari 2023
Grietje

Vak expert

Grietje Bruijntjes 

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Grietje

Grietje Bruijntjes

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.