Vds online masterclass leidinggevenden team performance

Team performance

Online masterclass voor leidinggevenden

Deze online masterclass voor leidinggevenden gaat in op de team performance. We zoomen in op de uitdagingen van leidinggevenden rondom de ontwikkeling van communicatie en de samenwerking binnen hybride teams.

Full digital programma
Plug & play
1 uur durende sessie
Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Samenwerking en communicatie

Het leiden van een team is al moeilijk om mee te beginnen, en met teams en teamleden die hybride werken vraagt het nog meer van je leidinggevenden. Tegelijkertijd is het hybride tijdperk een tijd vol kansen, die vraagt om een andere stijl van leiderschap en een andere wijze van het aansturen van teams. Een tijd die vraagt om beter te leren luisteren, mensen echt te leren begrijpen en vertrouwen verder te ontwikkelen. Tijdens deze Masterclass geven we antwoord op de vraag hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Resultaat van de online masterclass Team performance

Na deze online masterclass weten de leiders uit jouw organisatie:

 • wat de do’s en don’ts zijn van hybride teams;
 • wat de basis is van een goed hybride team;
 • hoe ze hun persoonlijke uitdaging kunnen aanpakken.

Specificaties van dit programma

 • 1 uur durende online sessie (via WebinarGeek).
 • Voor iedere Masterclass vindt een korte online voorbereiding plaats.
 • De Masterclass wordt opgevolgd met praktische tips en tricks. Daarmee wordt het leerproces versterkt en ontstaan er meerdere triggers om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen.
 • Groepen van minimaal 20 deelnemers per sessie.
 • Vanaf 79,- per deelnemer exclusief BTW.

Thema’s

Deze online masterclass gaat in op het organiseren van een succesvol hybride team. Ook thema’s als vertrouwen en accountability komen aan bod.

 • Wat is er nieuw, anders en uitdagend aan het leiden van hybride teams?
 • Een op onderzoek gebaseerd raamwerk voor effectief samenwerken in een hybride omgeving.
 • De cruciale rol van kerndoelen en teamovereenkomsten als basis voor het succes van hybride teams.
 • Een gezonde en productieve cultuur creëren, relaties opbouwen en werken in een hybride organisatie.

Voor wie?

Deze masterclass is voor managers, leidinggevenden en projectleiders die hybride leiderschap als een uitdaging ervaren en hun vaardigheden willen versterken.

Meer informatie

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Huib Broekhuis om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Plan hier gemakkelijk een belafspraak of bel direct naar 0653786627.

Vds huib broekhuis contact

Iedereen is een leider!

Leiderschap is het proces waarbij een individu anderen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken dat iemand niet snel vanuit zichzelf zou doen. Leiderschap is nodig om veranderingen te realiseren. Het kan op ieder niveau in een organisatie en in elke functie toegepast worden en beperkt zich niet tot de functie van leidinggevenden. Iedereen kan een leider zijn, sterker nog: iedereen is een leider! Ontdek meer over onze visie op leiderschap.

Hybride leiderschap is geen bedreiging maar een kans

De huidige tijd vraagt om een hybride werkomgeving waarin er een goede balans is tussen thuiswerken en naar het werk gaan. Een context die het mogelijk maakt om zich aan te passen naar de veranderende behoeften van leidinggevenden, teams en individuele medewerkers. 

Hybride werken vraagt om het ontwikkelen van een aantal skills die eerder niet (of minder) nodig waren. Het begint wat ons betreft allemaal bij zelfleiderschap. Hiermee staat ieder persoon zelf in de regie, wordt de intrinsieke motivatie  en energie aangewakkerddie nodig is voor ontwikkeling en groei.

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

Werken in een hybride organisatie

De impact van hybride werken is groot. Het vraagt om het ontwikkelen van een aantal skills die eerder niet (of minder) nodig waren. Succesvol hybride werken begint wat ons betreft allemaal bij zelfleiderschap.

Ontdek meer