Vds online masterclass leidinggevenden individuele performance

Individuele performance

Online masterclass voor leidinggevenden

In deze online masterclass voor leidinggevenden gaan we in op de individuele performance. Zowel de harde kant (outputgericht leidinggeven) als de zachte kant (energie en well-being) hiervan komen aan bod.

Full digital programma
Plug & play 
1 uur durende sessie
Bewezen effectief bij meerdere van onze klanten

Sturen op output met oog voor well-beïng

Performance management is altijd al een uitdaging voor leidinggevenden, en nu zelfs nog meer. Want hoe stuur je wanneer iemand minder zichtbaar is, hoe houd je een gevoel van controle en in hoeverre is dat nodig?

Daarnaast hebben leidinggevenden en medewerkers elk een verantwoordelijkheid in het vinden van manieren om effectief te zijn en ervoor te zorgen dat geestelijke gezondheid en welzijn proactief worden ondersteund in een snel veranderende werkomgeving.

Resultaat van de online masterclass Individuele performance

Na deze online masterclass weten de leiders uit jouw organisatie:

 • hoe om te gaan met vertrouwen;
 • waar op te letten met betrekking tot well-being;
 • welke praktische tips voor hen gaan werken.

Specificaties van dit programma

 • 1 uur durende online sessie (via WebinarGeek).
 • Voor iedere masterclass vindt een korte online voorbereiding plaats.
 • De masterclass wordt opgevolgd met toepassingssuggesties. Daarmee wordt het leerproces versterkt en ontstaan er meerdere triggers om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen.
 • Groepen van minimaal 20 deelnemers per sessie.
 • Vanaf 79,- per deelnemer exclusief BTW.

Thema’s

Deze online masterclass gaat in op het sturen op resultaten met oog voor problemen als stress en druk. Ook thema’s als verbinding en een gevoel van uitsluiting komen aan bod.

 • Hoe worden doelen gesteld, beheerd en beoordeeld als het werk wordt gedaan zonder dat de manager fysiek aanwezig is?
 • Hoe moeten leidinggevenden coachen en feedback geven als ze asynchroon werken met medewerkers?
 • Hoe kunnen managers eerlijke beoordelingen geven als ze niet samen met werknemers zijn?
 • Hoe implementeer je het hybride model effectief en ondersteun je tegelijkertijd mentaal, emotioneel, fysiek en sociaal welzijn?

Voor wie?

Deze masterclass is voor managers, leidinggevenden en projectleiders die hybride leiderschap als een uitdaging ervaren en hun vaardigheden willen versterken.

Meer informatie

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Huib Broekhuis om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Plan hier gemakkelijk een belafspraak of bel direct naar 0653786627.

Vds huib broekhuis contact

Iedereen is een leider!

Leiderschap is het proces waarbij een individu anderen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken dat iemand niet snel vanuit zichzelf zou doen. Leiderschap is nodig om veranderingen te realiseren. Het kan op ieder niveau in een organisatie en in elke functie toegepast worden en beperkt zich niet tot de functie van leidinggevenden. Iedereen kan een leider zijn, sterker nog: iedereen is een leider! Ontdek meer over onze visie op leiderschap.

Hybride leiderschap is geen bedreiging maar een kans

De huidige tijd vraagt om een hybride werkomgeving waarin er een goede balans is tussen thuiswerken en naar het werk gaan. Een context die het mogelijk maakt om zich aan te passen naar de veranderende behoeften van leidinggevenden, teams en individuele medewerkers. 

Hybride werken vraagt om het ontwikkelen van een aantal skills die eerder niet (of minder) nodig waren. Het begint wat ons betreft allemaal bij zelfleiderschap. Hiermee staat ieder persoon zelf in de regie, wordt de intrinsieke motivatie  en energie aangewakkerddie nodig is voor ontwikkeling en groei.

Vds training en coaching huib broekhuis 2021 150x150

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

Werken in een hybride organisatie

De impact van hybride werken is groot. Het vraagt om het ontwikkelen van een aantal skills die eerder niet (of minder) nodig waren. Succesvol hybride werken begint wat ons betreft allemaal bij zelfleiderschap.

Ontdek meer