BLOG – Huib Broekhuis

Leiderschap programma’s

Door deel te nemen aan een leiderschap programma, kun je je leiderschapsvaardigheden verbeteren en een positieve impact hebben op je team en organisatie. Zoek een programma dat aansluit bij je behoeften en doelen als leider en investeer in je eigen ontwikkeling als leider.

Alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende leiderschap programma’s beschikbaar, van korte cursussen tot intensieve trainingsprogramma’s. Het is belangrijk om een programma te kiezen dat aansluit bij je behoeften en doelen als leider. Sommige leiderschap programma’s richten zich bijvoorbeeld specifiek op het ontwikkelen van communicatievaardigheden, terwijl andere programma’s zich meer op strategisch denken en besluitvorming richten.

Hoe vind ik een goede training?

Bij het zoeken naar een leiderschap programma, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de trainers en het programma zelf. Zoek naar programma’s met ervaren trainers die zelf succesvolle leiders zijn geweest en die bewezen resultaten hebben behaald met hun programma’s. Ook is het handig om te kijken naar de ervaringen van andere deelnemers en te overwegen of het programma aansluit bij je persoonlijke leerstijl.

Bekijk ons aanbod

We begeleiden teams en leidinggevenden op alle niveaus. Denk o.a. aan performance optimalisatie, team coaching en vaardigheidstrainingen voor het ontwikkelen van bewust leiderschap. Want bewust leiderschap leidt tot gezonde organisaties. Ook full digital.

Hybride leiderschap

Online masterclass individuele performance

Online masterclass Team performance

Team booster

Leidinggeven op afstand

Team Insights

Leadership Experience

​Leidinggeven aan een high performance team

24 januari 2023

Vak expert

Huib Broekhuis 

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.