WHITEPAPER – Huib Broekhuis

Maak werk van je talent

“Gezondere werknemers leveren het bedrijfsleven 2,6 miljard euro per jaar op”. 
Dat is de conclusie van een recent onderzoek uitgevoerd door Cap Gemini.

Noodzaak duurzame inzetbaarheidDuurzame inzetbaarheid is blijkbaar ‘hot’. Verschillende ontwikkelingen hebben daaraan bijdragen. Te noemen zijn de vergrijzing, ontgroening en het optrekken van de pensioenleeftijd. Maar ook de noodzaak tot het afbouwen van het aantal medewerkers bij veel organisaties maakt dat dit thema actueel is geworden. Tegelijkertijd krijgt duurzame inzetbaarheid hierdoor vaak het stempel ‘negatief’. Volgens ons gaat het ergens anders om. Namelijk om de ontwikkeling dat er meer regie, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap wordt gevraagd van medewerkers.

Daarom bekijken wij liever de positieve lijn van duurzame inzetbaarheid, die van dromen en een visie op de toekomst van werkgever en werknemer.

We verkennen daarom in deze whitepaper het thema, delen onze ervaringen en inzichten en doen aanbevelingen op welke manier organisaties rondom het thema hun voordeel kunnen doen. Op zo’n manier dat dit zowel goed is voor de individuele werknemer, de organisatie en de maatschappij in zijn geheel. In lijn dus met onze ambitie ‘engaged people, great companies, better world’.

Whitepaper direct in je mailbox ontvangen?

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Huib nijenrode presentatie eo kleur
Huib Broekhuis
06 53 78 66 27