Vds training consultancy open trainingen aanbod

Fijner werken of verlang je naar meer balans? Dit zijn onze STAP budget opleidingen

Stel je voor. Je zit op een bankje naar jezelf te kijken, van een afstandje. Waar denk je dan aan? Waar word je blij van, en… wat zou je graag anders willen? Zijn er patronen die gewoon zo zijn ontstaan en nu je dag bepalen – terwijl je er eigenlijk nooit bewust ‘ja’ tegen hebt gezegd? Als dit je ontevreden maakt, verdrietig of zelfs boos. Lees verder, want dit is het moment.

Dit is het moment waarop jij kunt kiezen voor meer verandering, actie, balans, vrijheid, rust, meer van… dat waar jij naar verlangt. Het moment waarop jij weer eigenaar kan worden van je carrière. En letterlijk alle informatie die jij hiervoor nodig hebt, is voor handen. Boeken, video’s, whitepapers, podcasts; alles staat op het internet. Informatie is écht niet je probleem. Voor de meeste mensen zit de échte uitdaging in het doen. 

Stap budget betekenis

Informatie over wat het stap budget kan betekenen voor jou. Je kunt nu namelijk met € 1.000 subsidie van de overheid een training kiezen die bij jouw ontwikkeling past. Bij VDS houd je dan nog slechts een klein bedrag over. En het allerfijnste is, dit geldt voor iedere Nederlander tussen 18 en AOW.

En dat is logisch, want echte verandering is moeilijk

En daar hebben we een goed excuus voor (of meerdere…). Want je zit wel stiekem wel lekker op je werkplek of lekker in je comfortzone, het is bekend terrein en je weet waar je aan toe bent. Ook als dat een oncomfortabele comfortzone is, want als jij niet echt besluit dat het anders kan gebeurt er niks. De meeste mensen houden niet zo van verandering, het is spannend en de uitkomst is onzeker. En alleen maar vaktechnische kennis en vaardigheden opdoen is niet genoeg om de stap te zetten die je in carrière wilt zetten. Daar is meer voor nodig: zelfkennis, zelfleiderschap en zelfvertrouwen dat je ook echt kunt wat je graag wilt. En daar helpen wij je bij.

En weet je, het mooie is – je hoeft het dus niet alleen te doen. Sterker nog, mensen die met succes het roer omgooien hebben iets met elkaar gemeen: ze krijgen support. In de vorm van een aanmoediging, praktische technieken, bewezen methodes. Zo krijgen ze het vertrouwen en lef om de stap te zetten.

En nu over jou

Want weet jij wat je zou willen? Welke stap wil jij nemen in jouw loopbaan? Hoe zou jij je verder willen versterken in je huidige professie? Of droom je ervan om weer aan het werk te gaan maar weet je nog niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Waar verlang jij naar? En waar we vooral nieuwsgierig naar zijn: wat staat je nu in de weg?

Bij VDS trainen we al meer dan 30 jaar mensen. Dat iedereen een hoofd en 2 voeten heeft gekregen om je weg te bepalen is daarbij altijd het uitgangspunt. We helpen mensen met hun loopbaan ontwikkeling door het versterken van de eigen (zelf)leiderschapskwaliteiten, zodat je groeit en je ontwikkelt met . We bezorgen je een gezonde portie lef én dagen je uit. Wij zorgen ervoor dat je wél in beweging komt.

Waar zit jouw ruimte voor groei?

Persoonlijke ontwikkeling heet natuurlijk niet voor niets zo, het gaat over jou. En eerlijk, iedereen heeft wel iets te leren. Want om te groeien heb je iets nodig: kennis, kunde of lef. Dat kan voor iedereen anders zijn maar het is vaak een combinatie. Op basis van onze ervaring hebben we een selectie gemaakt van de trainingen die altijd werken. De trainingen waarover deelnemers zeggen: hiermee kan ik stappen zetten in mijn loopbaan (ja dat zeggen ze echt). Het zijn 3 trainingen met elk een ander accent. Ze gaan over het beter omgaan met stress, de regie pakken op je werkleven, iets écht veranderen. Afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wil hebben we een passende training voor jou.

Het STAP budget voor jouw ontwikkeling

En wat daarbij echt dubbel zo fijn is, je kan nu een cursus volgen met het stap budget van de overheid. En dat betekent dat je voor minder dan € 200 precies die kennis en handvatten (en schop onder je :-)) krijgt die jou vooruithelpen. 

De verschillende opleidingen waar je met het STAP budget voor kan kiezen

Hieronder kan je kiezen voor jouw STAP budget erkende opleiding. Er zijn op dit moment 2 trainingen die in aanmerking komen voor het STAP budget in 2022, maar omdat we je graag helpen, hebben we een online zelf-assessment voor je gemaakt. We beloven je een eerlijk advies, en als we je niet kunnen helpen dan zeggen we dat ook. Na het invullen zie je het advies direct en ontvang je het in je mailbox.

Hoor je de vogeltjes fluiten? Bijna al onze trainingen vinden plaats op de Hoorneboeg in Hilversum, zie de foto’s hierboven. We zijn daar erg graag.

Heartmath training | VDS | stap-subsidie

Minder stress, meer veerkracht met HeartMath®

Als je todo-lijst je de adem beneemt, en dan niet op een fijne manier. Als je het gevoel hebt dat je gek wordt van alle dynamieken om je heen. Onrust, frustratie, slapeloze nachten, sloten cafeïne die niet helpen… Als je op zoek bent naar balans en rust en optimaal wil kunnen presteren, zonder dat dit je gezondheid kost. Weer met plezier je werk doen. De juiste spanning inzetten op ieder moment. De technieken van HeartMath zijn eenvoudig maar wel wetenschappelijk bewezen, en je leest er hier alles over.

Joe Dispenza Nederlands training | VDS | stap-subsidie

Change Your Mind… Create New Results® – Joe Dispenza

Je hebt een gezonde portie kennis en verstand, je hebt meer dan voldoende boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling en trainingen gevolgd. Maar.. je bent nog niet waar je wil zijn. In je werk, of in je leven. Er is iets wat je tegenhoudt. Dat je ontwikkeling blokkeert, dat ervoor zorgt dat het net niet lukt. Je context veranderen, bijvoorbeeld door te kiezen voor een nieuwe baan lijkt een makkelijke oplossing, met de nadruk op lijkt. Want als je écht een andere uitkomst wil, en niet keer op keer dat onbevredigde gevoel wil ervaren, heb je iets anders te doen. Lees hier over deze training.

 Nieuwsgierig wat wij je aanbevelen?

Vul de vragenlijst in (5 minuten), het advies ontvang je direct in je mailbox. Vind je het fijner om even persoonlijk contact te hebben? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt ons snel aan de lijn via 085-0043894, ❤️ ☎️ .