Ruud Verkennis

Trainer

Als associate trainer/coach voor VDS richt ik mij met veel plezier op het ondersteunen van medewerkers bij het vormgeven van hun persoonlijke en/of professionele groei. Doel: realiseren van blijvende verandering, door het verder ontwikkelen van relevante inzichten en vaardigheden. Vertrekpunt in mijn aanpak is het daadwerkelijke contact met deelnemers/coachees, dat ontstaat door interesse in de persoon, zijn of haar leervraag en de (organisatie) context.

In mijn trainingen en coachgesprekken creƫer ik een open sfeer en een veilige leeromgeving. Hierdoor is er volop ruimte om met leervragen aan de slag te gaan. Deelnemers ervaren mijn enthousiaste aanpak en begeleiding als betrokken, inspirerend, prikkelend en -indien nodig- confronterend. Zij geven aan mede hierdoor hun verdere ontwikkeling vorm te kunnen geven.

Mijn manier van werken, draagt positief bij aan de ontwikkeling en resultaten van de organisatie. Klanten bevestigen bovenstaand beeld en waarderen mijn inzet, proactieve houding, flexibiliteit en mijn loyaliteit aan mensen, organisatie en werkwijze.

"Reiziger er is geen pad, het pad ontstaat al reizende."
ruud-verkennis
Ruud Verkennis

Bel mij voor:

  • Persoonlijke coaching
  • Leiderschapstrainingen
  • Teamontwikkeling
  • Sales trainingen

Blogs

No items found