Peter Rohmer

Trainer en coach
Als associate ben ik verbonden aan VDS en dat voelt goed omdat het een organisatie is met mensen waarbij hoofd, hart en handen verbonden zijn. Ik geniet van het werken met inspirerende collega’s, om te verdiepen op ons vakgebied en mooie programma’s voor onze klanten te ontwikkelen en uitvoeren.

Ik zie veel organisaties en medewerkers worstelen met hoge werkdruk en frustraties rondom verantwoordelijkheid, behalen van doelstellingen en werken met plezier. Als antwoord hierop wordt dan weer het zoveelste verandertraject geïnitieerd en daar weten we van dat 80% (gedeeltelijk) mislukt. In mijn ogen zit het antwoord niet in veranderen maar in het omarmen van het heden. De basis van presteren met plezier is om werkelijk te zijn met ‘wat er is’, het hier en nu te doorgronden en volledig te accepteren. Van hieruit ontstaat verbinding en energie om met elkaar vorm te geven aan de verandering die als vanzelf ontstaat. Dit proces in beweging zetten in jouw organisatie, daar werk ik graag aan mee.

Wat je waarschijnlijk nog niet van mij weet is dat ik op mijn 20e een garagebedrijf begonnen ben met als doel heel erg rijk te worden…..is mij niet gelukt :). Dat ik op de Universiteit onderzoek heb gedaan naar boosheid bij mannen en dat ik na 25 jaar Amsterdam tegenwoordig aan de rand van de Veluwe woon waar ik eigenhandig mijn ‘Plek onder de bomen’ aan het creëren ben.

Je kunt jezelf niet veranderen en anderen al helemaal niet
peter-rohmer
Peter Rohmer
06 50 50 70 00

Bel mij voor:

  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsvraagstukken
  • Met plezier presteren
  • Profilering en positionering

Blogs

No items found